Sisustusesineet ja tekstiilit viimeistelevät kodin ilmeen

23.11.2019 | ATRIUM BY HANNA K. | 0 Kommenttia

*Kaupallinen yhteistyöprojekti. Katso yhteistyökumppanit postauksen alareunasta.

ATRIUM BY HANNA K:n työmaalla kohoaa kovaa vauhtia keittiö, seinät ovat saaneet kauniit maalipinnat ja homma etenee kevyesti sanottuna vauhdilla. Tällä sisustusalan yrittäjällä on nyt niin monta rautaa tulessa, että välillä vähän hirvittää kuinka nopeasti talo valmistuu – pian pitäisi olla jo kaikki pienetkin yksityiskohdat lyötynä lukkoon. Lisäksi jostain täytyy etsiä aikaa miettiä rakentamiseen liittyvien päätösten lisäksi myös sisustusesineisiin ja tekstiileihin liittyvät valinnat kuntoon. Miten se aina meneekin niin, että elämässä kaikki kasaantuu kerralla päällekkäin? 😀 En silti valita – on ihanaa, kun saa tehdä päivittäin sellaisia asioita, joista nauttii!

Silmiä hivelevä sisustusliike

Sisustusesineiden valintaan sain tovi sitten uutta inspiraatiota, kun Vaasaan avattiin uusi sisustusliike: Mijohome. Tässä liikkeessä erityistä on se, että valikoimassa on paljon tuotteita, joita ei löydy ketjuliikkeistä. Moni tuotteista on kotimaista käsityötä ja osa jopa uniikkikappaleita. Valikoimasta löytyy paljon luonnonmukaisia tuotteita ja erityisesti skandinaaviseen sisustustyyliin sopivia vaihtoehtoja. Mijohome järjestää ajoittain myös työpajoja, viimeisimpänä Kukkastudio UnelMian kanssa toteutettu kranssityöpaja.

Mijohomen liikkeessä on ihanan rento ja kotoisa fiilis. Tämä on sellainen liike, jonne voi mennä ihan vain fiilistelemään visuaalisesti kauniita tuotteita ja nauttimaan rauhoittavasta tunteesta kiireisen arjen keskellä. Mijohomen kivijalkaliike sijaitsee Palosaarella (Palosaarentie 23-25), mutta yritykseltä löytyy verkkokauppa, jonka kautta tuotteet löytävät perille ympäri Suomen. Kannattaa suunnata Mijohomeen, jos etsii kotiin jotain erottuvaa tai haluat antaa estetiikasta nauttivalle lahjaksi jotain erityistä. Minusta on mahtavaa tukea paikallista pienyrittäjyyttä – etenkin, kun Mijohomen valikoimassa on paljon sellaisia tuotteita, jotka miellyttävät omaa silmää.

Tunnelmaa ja tekstiilejä uuteen kotiin

Olen halunnut tehdä ATRIUM BY HANNA K:sta meille kodin sanan todellisessa merkityksessä. Haluan meidän kodista paikan, jossa voi aidosti hengähtää ja heittää huolet hetkeksi harteilta. Siksi haluan panostaa harmonisten sävyjen ja arkea helpottavien ratkaisujen lisäksi tunnelmaa luoviin sisustusesineisiin. Uuteen kotiimme tulee Mijohomen valikoimista mm. seuraavia tuotteita:

DBHK Sisustusesineet Mijohome
KYNTTILÄTELINE (Storefactory): Tämä kaunis seinälle asennettava metallinen kynttiläteline tulee meillä eteisen käytävälle.
DBHK Sisustusesineet Mijohome2
VOHVELIPYYHKEET (The Organic Company): Käsipyyhkeiksi valitsin meille ihanat vohvelipyyhkeet, joiden sävyksi valikoitui muta. Nimestään huolimatta tämä sävy on todella kaunis, kuten kuvasta näkyy!
Lidatorp valkoinen M kollaasi
KYNTTILÄKULHO (Storefactory): Tämä on ehkäpä yksi lemppareistani Mijohomen valikoimissa. Kynttiläkulho on kaunis sellaisenaan, mutta sitä voi myös tuunata esimerkiksi vuodenaikaan tai tiettyyn teemaan sopivaksi. Kulhoon voi laittaa vaikkapa pientä tarjottavaa, havuja, käpyjä, kukkia – vaihtoehtoja on loputtomasti!
DBHK Sisustusesineet Mijohome4
SEINÄMALJAKOT (Storefactory): Näitä kauniita lasisia seinämaljakoita saa kahdessa koossa. En ole vielä päättänyt, mihin nämä maljakot kodissamme tulevat, mutta ne ovat ehdottomasti osa sisustusta.

Näiden jo päätettyjen lisäksi pohdinnassa ovat lisäksi Storefactoryn yksinkertaisen klassinen keltainen lasimaljakko, juutista valmistettu Dixie-kynnysmatto sekä Boel & Janin kaunis koristetyyny.

Inspiraatiota joulun sisustukseen

Tänä vuonna en aio panostaa kotona sen kummemmin joulun koristeluihin, sillä tulemme olemaan siinä vaiheessa jo pitkälti muuttolaatikoiden ympäröimänä. Ensi vuodelle aion kuitenkin hankkia ehdottomasti Riike Designin tunnelmallisia ja tyylikkäitä paperisia joulutähtiä.

DBHK Sisustusesineet Mijohome6

Mijohomen valikoimasta löytyy muutenkin paljon tuotteita, joilla saa luotua joulun tunnelmaa. Aidonnäköiset havunoksat sopivat hyvin koristeeksi mm. silloin, kun kotiin ei voi allergian takia ottaa aitoja luonnonkasveja. Söpö lahjavinkki on kauniisti paketoitu appelsiinin ja mausteneilikan makuinen, luonnonmukainen Klintan huulirasva. Kaikki Mijohomen joulutuotteet löydät täältä.

DBHK Sisustusesineet Mijohome5

Arjen luksusta sisustamisen ohessa

Haluan jakaa teille yhden vinkin, joka ei varsinaisesti liity sisustamiseen, mutta kotiin ja viihtyvyyteen kuitenkin. Ostin Mijohomessa käydessäni nimittäin kokeiluun pyykkietikkaa. Olen tähän saakka pessyt pyykit pitkälti hajuttomalla pesuaineella, mutta miettinyt jo pitkään, että haluaisin kokeilla jotain kevyttä tuoksua raikastamaan pyykkiä. Valitsin kokeiluun Theone-sarjan Morning mist -pyykkietikan, joka osoittautui aivan ihanaksi! Pyykkietikka ei nimestään huolimatta tuoksu lainkaan etikalta, vaan antaa raikkaan ja puhtaan, mutta riittävän kevyen tuoksun vaatteisiin. Mijohomessa on myös laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa.

Vielä on paljon valintoja tehtävänä ennen ATRIUM BY HANNA K:n näyttöä, joka on muuten 26.1.2020, jos edellinen postaus jäi huomaamatta. Ainakin keittiön tuolit, matot ja monen monta piensisustukseen liittyvää valintaa odottaa vielä lopullista päätöstä. Onko teillä hyviä ideoita tai ehdotuksia siitä, millaiset sisustusesineet sopisivat meille Mijohomen valikoimasta tai muuten?

Luitko jo aiemman ATRIUM BY HANNA K. -postaukset, jossa käytiin läpi:

ATRIUM yhteistyokumppanit UUSI 1.11.2019 V2

ATRIUM BY HANNA K -projekti toteutetaan osittain kaupallisena yhteistyönä alan yritysten kanssa. Mukana projektissa ovat:

Kirjoittaja: Hanna K.

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!