Tarinamme

Sisustaminen on rakentamista

Sisustaminen on rakentamista, vaikka se ei siltä välttämättä ensin tunnu. Siksi ymmärrys rakentamisesta tekee sisustusratkaisujen suunnittelusta helpompaa.

Isäni oli kirvesmies, ja opin jo lapsena ymmärtämään rakentamisen perusasiat. Minä olin kuitenkin se, joka tykkäsi kaikista ”hienoista asioista”: kauniista vaatteista, tapeteista, väreistä. Siksi minusta ei tullut kirvesnaista, vaan toimivien ja harmonisten tilojen suunnittelija.

Vedimme perheessämme läpi useita rakennusprojekteja. Näissä projekteissa totuin aina kysymään, miten tämän sisustusratkaisun voi toteuttaa? Siksi minulle on myös luontevaa kuunnella asiakkaiden visioita ja miettiä: Miten tämä voidaan toteuttaa?

DESIGN BY HANNA K. toimi pitkään yhden naisen yrityksenä, mutta tänä päivänä projekteissa työskentelee mukana myös yhteistyösuunnittelijoita. Olemmekin nykyään DESIGN BY HANNA K. & CO, jonka toimintaa ohjaavat vahvasti samat arvot ja toimintatavat, jotka ovat olleet läsnä yrityksen perustamisesta lähtien.

Suunnitelmasta toimivaksi tilaksi

Esteettisten ja toimivien tilojen ideointi ja suunnittelu on inspiroivaa ja joskus jopa helppoa paperilla. Sisustaminen on kuitenkin kaluste- ja tekstiilivalintojen lisäksi myös rakentamista, jossa tulee ymmärtää pintamateriaalien ja kalusteiden lisäksi se, miten ratkaisut voidaan toteuttaa.

Toteutamme asiakkaidemme visioita ja unelmia rakentamista ymmärtäen ja kustannuksiltaan järkevällä tavalla. Meillä on näkemystä ja uskallusta kertoa, miten asiat kannattaa tehdä, mutta myös luonteva tapa pallotella ja suunnitella asioita yhdessä asiakkaan kanssa.

Yhdistämme uutta ja vanhaa tai suunnittelemme kaiken uusiksi. Pääasia on, että lopputuloksena on asiakkaan brändin ja vision mukainen viihtyisiä ja toimiva kokonaisuus.

Näin toimimme

Kaikki suunnittelijamme noudattavat yhdessä sovittuja pelisääntöjä, jotka ovat toimintamme kulmakivi.

  • Toteutamme esteettisiä ja taloudellisesti fiksuja ratkaisuja sekä tarjoamme asiakkaille tehokkaita projekteja.
  • Olemme reippaita ja helposti lähestyttäviä alamme ammattilaisia. Huolehdimme, että asiakkaan on mukava työskennellä kanssamme.
  • Olemme järjestelmällisiä ja dokumentoimme tarkasti. Panostamme projektinhallintaan ja pidämme langat käsissä.
  • Reagoimme nopeasti, kommunikoimme ja löydämme ratkaisuja. Hyödynnämme suunnittelussa asiakkaan toiveita.