Rakentamispalvelut

Kohteita, jotka erottuvat massasta

CREATED BY J.H:n vahvuus on yhdistelmä rakennusteknistä osaamista, kirvesmiehen taitoa, timanttista projektinjohtoa ja sisustussuunnittelijan innovatiivisia ajatuksia. Olemme keskittyneet rakennusprojekteihin, joissa kohteelta halutaan aavistus jotain perusvaihtoehtoja enemmän.
Kohteemme erottuvat massasta jo suunnitteluvaiheessa, sillä sisustussuunnittelija on mukana projektin alusta saakka. Kohteen innovatiiviset pohjaratkaisut, materiaalit ja muut suunnitelmat syntyvät tavalla, joka tukee rakennusteknistä toteutusta.

Toteutuksessa käytämme pitkän kokemuksen myötä laadukkaiksi toteamiamme materiaaleja sekä yhteistyökumppaneita. Työ tehdään aina rautaisella rakennusalan ammattitaidolla. Lopputuloksena syntyy ainutlaatuisia uudiskoteja, joissa on ripaus sitä jotain!

sisustussuunnittelu uudiskohde 6 min
hj created logolla

Sisustussuunnittelijan ja kirvesmiehen liitto

CREATED BY J.H:n tarina otti ensiaskeleensa jo viisitoista vuotta sitten, kun sisustussuunnittelijan työstä unelmoiva kirvesmiehen tytär kohtasi tulevan puolisonsa, joka oli myös tuleva kirvesmies. Ensimmäisen yhteisen rakennusprojektin pari teki vain 19-vuotiaina, kun he toteuttivat rivitaloasuntoon täysremontin.

Viidentoista vuoden aikana rakentamisesta on muodostunut parille elämäntapa, joka muuntui vuonna 2020 virallisesti yhteiseksi työksi. Työnjako menee tällä avioparilla mainiosti: Hanna suunnittelee ja Jussi toteuttaa. CREATED BY J.H. antaa molemmille mahdollisuuden toteuttaa omia vahvuuksiaan.

cjh banner isompi 1024x533 1
Hanna 2

Kiinnostavatko kohteemme tai tarvitsetko tukea remonttiin?

Soita, lähetä sähköpostia tai verkostoidu LinkedInissä. Ota yhteyttä Hannaan (suunnittelu/asiakkaat)!

hanna@designbyhannak.fi / +358 50 533 9851 / Verkostoidutaan: LinkedIn

CREATED BY J.H:n rakennuspuolesta ja työmaan koordinoinnista vastaa Jussi Jaskari, jolla on 20 vuoden kokemus kirvesmiehenä sekä takana useita omia talonrakennusprojekteja. Aikoinaan oppisopimuksella kirvesmieheksi opiskellut Jussi on parhaimmillaan projekteissa, joissa rakentaminen vaatii, monipuolista osaamista sekä laajoja yhteistyöverkostoja.