NÄIN TAVOITAT MEIDÄT:

+358 50 533 9851
hanna@designbyhannak.fi
Raastuvankatu 20, 65100 Vaasa
facebook.com/designbyhannak
design_by_hanna_k
Hanna Yli-Yrjänäinen
DESIGNBYHANNAK

 

Y-TUNNUS: 2927318-4

 

Laskutus:

DESIGN BY HANNA K. OY
Verkkolasku: 003729273184
Operaattoritunnus: 003721291126
Operaattori: Maventa

NÄIN SYNTYI DESIGN BY HANNA K. & CO.

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo 2-vuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Uskon, että suurin vaikuttaja sisustus- ja rakennusintooni on ollut oma isäni: kirvesmiehen tyttärenä opin jo varhain tarkistamaan, että listat ovat ojennuksessa ja jiirit kunnossa.

Lapsuuden urahaaveet harvoin toteutuvat, ja työelämä veikin minut aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, sisustamisen jäädessä pitkälti oman kodin seinien sisälle. Vuosien varrella olemme kirvesmies-mieheni kanssa tehneet mm. rivitalon täysremontin sekä rakentaneet pari- ja omakotitalon. Työnjako toimii meillä loistavasti niin, että minä suunnittelen ja mies toteuttaa. Molemmat saavat tehdä sitä mistä nauttivat.

Markkinointimaailmassa tarvitaan hyvää visuaalista silmää, luovuutta ja organisointikykyä, joita kaikkia minulta löytyy. Nautin työstäni markkinoinnin parissa, mutta palo sisustusta kohtaan ei suostunut sammumaan. Äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi ja päätin ryhtyä rohkeasti tuumasta toimeen. Näin syntyi DESIGN BY HANNA K.

Toimintani lähti vauhdilla käyntiin ja pian päätin vaihtaa yhtiömuotoni osakeyhtiöksi. Asiakaskunnan lisääntyessä ja kysynnän kasvaessa pidin silmät auki tehokkaiden ja työssään taitavien sisustusalan osaajien varalta. Yhteistyö oman alan osaajien kanssa mahdollistaa monipuolisen ja taitavan verkoston, jonka kanssa olemme yhdessä DESIGN BY HANNA K. & CO.

Pääset pian tutustumaan yhteistyösuunnittelijoihin!