PALVELUT YKSITYISILLE

KONSULTOINTIKÄYNTI

Konsultointikäynti on 1,5 tunnin kertaluontoinen tapaaminen, jossa käymme läpi asiakkaan valitsemaa sisustukseen tai tilasuunnitteluun liittyvää asiaa. Voimme esimerkiksi käydä läpi jotakin tiettyä asiakkaan kodin tilaa tai suunnitelmissa olevan rakennusprojektin pohjapiirrosta. Konsultointikäynti antaa uutta näkökulmaa ja ideoita sekä auttaa kartoittamaan asiakkaan suunnitelman mahdolliset ongelmakohdat. Konsultointikäynti ei sisällä suunnitteludokumentteja.

300€ (sis. alv24%) + matkakulut verohallinnon ohjeiden mukaisesti

UUDISRAKENTAJAT

Meillä on osaamista ja kokemusta erityisesti uudisrakentajien suunnittelu- ja sisustusratkaisuista. Sisustussuunnittelijan mukanaolo koko rakennusprojektin ajan varmistaa, että tilankäyttö, talon ilme ja rakennusvaiheessa tehtävät sisustusvalinnat sointuvat sulavasti kaikki yhteen. Toimimme aina joustavasti yhteistyössä arkkitehdin sekä rakennusalan ammattilaisten kanssa.

Tutustu tarkemmin

Talotoimittajan sopimuksen läpikäynti  –  600€ (sis. alv24%)

Käydään läpi yhden talotoimittajan tekemä sopimusluonnos, jotta asiakas ymmärtää sen sisällön kokonaisuudessaan. Sopimukseen saattaa liittyä monia kysymyksiä, jotka mietityttävät: mitä sopimukseen sisältyy ja mikä maksaa extraa? Mistä talotoimittaja vastaa ja mikä on asiakkaan vastuulla? Käymme sopimuksen ja asiakkaan kysymykset läpi, jotta tämä tietää, mitä allekirjoittaa.

Pohjapiirroksen ja talon julkisivun konsultointi – 500€ (sis. alv24%) + matkat 0,52€/km

Pohjapiirroksen läpikäynti erityisesti toiminnallisuuden näkökulmasta sekä ehdotukset mahdollisista muutoksista toiminnallisuuden parantamiseksi. Talon ulkopuolen ilmeen ja sen eri vaihtoehtojen läpikäynti. Käydään läpi myös, missä rakennusvaiheessa sisustuspäätösten on oltava lopulliset, jotta ne on rakennusteknisesti mahdollista toteuttaa.

Pintamateriaalien suunnittelu  –  2 900€ / kohde (sis. alv24%)

Pintamateriaalisuunnitelma mahdollistaa yhtenäiset ja harmoniset materiaalit läpi kodin. Suunnitellaan kohteen lattioiden, kattojen ja seinien pintamateriaalit. Tehdään selkeä suunnitelma sekä pohjapiirrokseen merkkaukset materiaalien sijainneista. Asiakas saa lopuksi tilakohtaiset huonekortit, joissa on listattu kaikki materiaalit kyseiseen tilaan (maalisävyt, tapetit, lattiat, listat, kattomateriaalit ja muut pinnat). Hinta sisältää kolme palaveria: toiveiden kartoitus, luonnosvaihe 1 ja lopullinen suunnitelma. Kyseessä n. 150 m2 kohde.

Valaistussuunnitelma  –  1 600€/kohde (sis. alv24%)

Nykypäivän jatkuvasti kehittyvä valaistustekniikka tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia kodin viihtyisyyden lisäämiseen. Valaistuksella on mahdollista luoda persoonallisia ratkaisuja, ja sillä on myös tärkeä rooli arjessa – etenkin täällä pimeässä Pohjolassa.  Valaistussuunnitelma sisältää valopisteiden sijoittelun pohjapiirrokseen ja yksilöidyt tiedot valituista valaisimista. Asiakas saa myös fiiliskuvia, joissa tuodaan esiin valaistuksella haettua tunnelmaa. Hinta sisältää kaksi palaveria: toiveiden kartoitus ja suunnitelman esittely. Kyseessä n. 150 m2 kohde.

Kiintokalusteiden suunnittelu  –  keittiö 2000€/ kodinhoitohuone 1500€ (sis. alv24%)

Suunnitellaan kiintokalusteet ja niiden toiminnallisuudet asiakkaan tarpeiden mukaan. Valitaan sopivat kalusteet ja ratkaisut keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, eteiseen, vessaan ja makuuhuoneisiin. Sisältää 3D-mallinnokset tiloista sekä yhden kommenttikierroksen.

REMONTOIJAT

Sisustussuunnittelijan mukanaolo niin isoissa kuin pienemmissäkin kodin sisustus- ja remonttiprojekteissa varmistaa sen, että tilankäyttö ja sisustusvalinnat sointuvat sulavasti kaikki yhteen. Toimimme aina joustavasti yhteistyössä mahdollisen arkkitehdin sekä rakennusalan ammattilaisten kanssa, jolloin kaikki ovat kartalla sovituista ratkaisuista.

Tutustu tarkemmin

Tilasuunnittelu

Onko mielessä seinän siirto tai muu isompi remontti-idea? Teemme tilasuunnitelmia myös remonttikohteisiin, sillä etenkin isomman remontin yhteydessä on mahdollisuus tehdä hyvällä suunnitelmalla kodin pohjasta toimivampi. Tilasuunnittelussa on mahdollista hyödyntää modernia 3D-suunnittelutekniikkaa.


Pintamateriaalien suunnittelu

Suunnitellaan kohteen seinien, lattioiden ja kattojen pintamateriaalit.

Kiintokalusteiden suunnittelu

Valitaan sopivat kalusteet ja ratkaisut keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, eteiseen, vessaan ja makuuhuoneisiin.

Irtokalusteiden suunnittelu

Uusien irtokalusteiden etsiminen ja yhteensovittaminen olemassaolevien kalusteiden kanssa.

Tekstiilisuunnittelu

Valitaan kohteen tiloihin verhot, matot ja tyynyt.

3D-suunnittelu

Kaksiulotteiset piirustukset antavat hyvän kuvan, mutta suunnitelma herää todella henkiin, kun hyödynnetään modernia 3D-suunnittelutekniikkaa. Etenkin tilasuunnittelu saa uuden ulottuvuuden, kun suunnitelmat tehdään 3D-muotoon. Tällöin niiden toimivuus on helpompi hahmottaa ja muutosten vaikutukset näkee kaksiulotteista piirrosta konkreettisemmin.

Akustiikkasuunnittelu

Kaikuva koti tuntuu kolkolta, mutta onneksi siihen löytyy helppo ratkaisu! Oikealla akustiikkasuunnittelulla pystyt poistamaan kodista häiritseviä kaikuja tai tuunaamaan esimerkiksi äänentoistolaitteiden sointia. Akustiikkasuunnitelman toteuttamiseen löytyy nykyään tuotteita monipuolisesti eri väreissä, muodoissa ja materiaaleissa.

Valaistussuunnittelu

Nykypäivän jatkuvasti kehittyvä valaistustekniikka tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia kodin viihtyisyyden lisäämiseen. Valaisulla on mahdollista luoda persoonallisia ratkaisuja, joista on silmänilon lisäksi myös hyötyä arjen keskellä.

HUOM! Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Miksi palkata suunnittelija?

SÄÄSTÄT AIKAA JA RAHAA

Sisustuksen ammattilaisina meillä on vahva tietotaito sisustukseen ja rakentamiseen liittyvistä ratkaisuista, materiaaleista ja trendeistä. Monipuolisten verkostojen ja laajan tietotaidon ansiosta osaamme kertoa, kuinka toivomasi sisustustyyli ja -ratkaisut saadaan toteutettua mahdollisimman kustannustehokkaasti. Säästät aikaa ja rahaa, kun otat meidät mukaan projektiisi!

YHTENÄINEN ILME

Moni toivoo nykypäivänä yhtenäistä, siistiä ja selkeää sisustusta. Ammattilaisina osaamme ottaa huomioon sisustettavan kohteen kokonaisuutena ja sitoa sen yhtenäiseksi tilaksi asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitilojen uudistukseen liittyy usein sisustuksen lisäksi tilojen uudelleensuunnittelua, akustiikkaratkaisuja ja muita asioita, joissa ammattilaisen näkemys auttaa.

UUSIA IDEOITA

Seuraamme aktiivisesti sisustusalan trendejä ja pohdimme innovatiivisia ratkaisuja sisustuskohteisiimme. Joskus sopiva sisustusratkaisu voi olla lähempänä, kuin arvaatkaan, mutta vasta ulkopuolisen silmät tekevät sen näkyväksi. Toisinaan taas tulee jumiuduttua tuttuun ja turvalliseen, jolloin autamme katsomaan tilaa ja käytössä olevia resursseja uudesta näkökulmasta.

PROJEKTINJOHTO

Meillä yhdistyy ymmärrys rakentamisesta ja suunnittelusta – esteettisiä ratkaisuja järkevällä tavalla toteutettuna. Luomme toimivia ja asiakkaan brändin näköisiä tiloja fiksusti ja kustannustehokkaasti. Meillä on rautainen projektinhallintakyky ja hoidamme asiat niin, ettei asiakkaan tarvitse käyttää omaa aikaansa projektinjohtamiseen.

Projekti on voinut olla jo jonkin aikaa käynnissä tai sitten se odottaa täysin alkutekijöissä toteuttamistaan – toimimme asiakas edellä ja huomioimme mahdolliset muutokset myös matkan varrella.

Usein projektit, joissa tarvitaan erillinen tiiminvetäjä, koostuvat useista eri askelista ja elementeistä, minkä vuoksi käymme heti ensimmäisenä asiakkaan kanssa läpi projektin eri vaiheet ja mukana olevat tahoa. Tämän jälkeen on helppo tehdä tarjous kokonaisuudesta, jota lähdemme viemään eteenpäin.

Kysy lisää!

hanna@designbyhannak.fi / 050 533 9851

Millaista on tehdä yhteistyötä kanssamme?

DESIGN BY HANNA K. & CO:lla on vahva esteettinen osaaminen, tietotaitoa teknisistä ratkaisuista sekä into luoda asiakkaillemme toimivia ja tyylikkäitä toimitiloja. Esteettisten ja toimivien tilojen ideointi ja suunnittelu on inspiroivaa ja joskus jopa helppoa paperilla. Sisustaminen on kuitenkin kaluste- ja tekstiilivalintojen lisäksi myös rakentamista, jossa tulee ymmärtää pintamateriaalien ja kalusteiden lisäksi, kuinka ratkaisut voidaan toteuttaa.

Toteutamme asiakkaidemme visioita ja unelmia rakennusteknisesti ja kustannuksiltaan järkevällä tavalla. Siksi suunnitelmat tehdään meillä aina asiakas edellä. Meillä on näkemystä ja uskallusta kertoa, kuinka asiat kannattaa tehdä, mutta myös luonteva tapa pallotella ja suunnitella asioita yhdessä asiakkaan kanssa. Huomioimme joustavasti mahdolliset muutokset matkan varrella.

Asiakkailta kuultua:

  • Tehokas, järjestelmällinen ja toimeen tarttuva
  • Vahva esteettinen silmä ja laaja tietotaito sisustamisesta
  • Hyvät verkostot laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi