Mitä kuuluu?

05.02.2017 | Uncategorized | 0 Kommenttia

Vihdoin ehdin kirjoitella tänne blogiinkin jotain. Olen ollut lähes kaksi viikkoa flunssassa, joka on välillä ollut parempi ja taas mennyt huonompaan suuntaan. Itseäni saan syyttää, kun en ole malttanut levätä ja parantua kunnolla. Tässä postauksessa kokoan hieman yhteen tämän hetkisiä projekteja ja niiden kuulumisia.Useampi projekti on valmistunut, mutta en ole ehtinyt valokuvaamaan lopputuloksia. Sain mieheltäni joululahjaksi järjestelmäkameran, nyt pitäisi ehtiä jossain kohtaa opetella sen käyttöä. Tähän asti olen kuvannut kaikki blogini kuvat iPhone 6S-puhelimella.

Sisustin Vaasa TV:n studion viime vuoden puolella Kaluste Niemelän kalusteilla ja sinne saatiin vihdoin kauan odoteltu peili. Kiffelin uusi toimisto on ollut valmiina jo pidemmän aikaa, mutta nyt vasta verhot saapuivat. Yhteen kotiin suunnittelin kaksi lastenhuonetta ja vierashuoneen, jotka ovat olleet myös tovin valmiina. Nellin kodin työhuone on lähes valmis. Moderni hirsitalo on menossa kaupungin lupakäsittelyyn aivan näinä päivinä. Sitten kun lupa on valmis, esittelen teille talon pohjakuvat. Tällä viikolla olen tehnyt kahteen omakotitaloon tarjoukset muutamien tilojen suunnittelusta. Paljon on siis tekeillä, kun vain vielä saisi muutaman ylimääräisen tunnin vuorokauteen ja nämä sairastelut loppuisivat.

kukka

Olen saanut ensikosketuksen Winner sisustussuunnitteluohjelmaan, se on ollut oikein mielenkiintoista. Paraikaa työstän myös liiketoimintasuunnitelmaa DESIGN BY HANNA K:lle. Olen jo päässyt suunnitelman kanssa melko pitkälle ja seuraavaksi käyn suunnitelmaa läpi yritysmentorini kanssa. Kohta sivuilleni ilmaantuvatkin kaikki tarjoamani palvelut, joten ei muuta kuin tilailemaan suunnittelupalveluita.

Toivottavasti te muut olette säästyneet taudeilta. Itse tässä jännityksellä odottelen mahatautia saapuvaksi. Tämän ja viime viikon aikana on kolme eri tapaamista on peruuntunut ko. taudin vuoksi, joten ihmettelen, jos me säästytään.

Toivottelen siis itse kullekin tervettä ensi viikkoa! 🙂

Kirjoittaja: Hanna K.

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!