Vaasa TV ja DESIGN BY HANNA K.

Unettomia öitä ja hullunkova kutina! Olihan nyt kaamea tauti, nimittäin enterorokko. Sitä ollaan meidän perheessä selätetty nyt yli viikon verran, muistona on edelleen rakkoja käsissä ja jaloissa. Olisikin nyt niin, että kun taudin kerran sairastaa, niin siitä ei tarvi enää kärsiä. Tämä viheliäinen tauti saattaa kuitenkin iskeä milloin hyvänsä uudestaan. Tervetuloa siis päiväkotiarki ja pöpöt.

Laitoin viime viikolla Facebookiin pienen vilauksen tulevasta mielenkiintoisesta jutusta, kävin nimittäin Esa Siltalopin/ VaasaTV:n studiolla. Esa Siltaloppi on vaasalainen pitkän linjan tv-tuotannon ammattilainen, joka on perustanut VaasaTV:n meidän kaikkien vaasalaisten ja muidenkin iloksi. Käyhän tutustumassa täällä, jos kyseinen media ei ole vielä tuttu. VaasaTV:ltä löytyy oma studio Vaasan keskustasta, josta tehdään ihan oikeita lähetyksiä. Muun muassa viime lauantaina tuli mielenkiintoinen ohjelmanumero, jossa ammattilaiset antoivat väri- ja tyylivinkkejä. Kurkkaa lähetys täältä.

No, miten tämä sitten liittyy minuun? Sain kunniatehtävän sisustaa studion Kaluste Niemelän/ Stemman kalusteilla. Tämä on taas sarjassaan uusi ja erilainen case, innostuneena hyppään mukaan  projektiin. Katsotaan, millainen lopputulos tästä tulee.

Toivottavasti te lukijat olette pysyneet terveinä syksyn pöpöistä huolimatta.

ae5b6-img_41912b252822529

Syksyinen tunnelma meidän terassilta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s