”Salainen” projekti

Kuulostipa otsikko myhkäiseltä. Olen tässä toteutellut erästä projektia, mutta en ole ehtinyt kertoa siitä täällä blogissa ollenkaan. Korjaan nyt asian! Ehkä olette törmänneet yritykseen nimeltään Kiffel, joka lupaa puolittaa perheiden riidat ja tarjoaa oikotietä onneen. Eikö kuulostakin houkuttelevalta? Jenni Parpalan luotsaama Kiffel tarjoaa siis siivouspalveluita keskilattiasutasun, puranapaketin tai pirttihirmun muodossa. Täältä pääset tutustumaan palveluihin.

Miten tämä sitten liittyy minuun? Sain eräänä päivänä viestin, että Jenni oli ihastunut InMedin toimitilaan, jonka olin suunnitellut. Kiffel avaa uuden toimistotilan ja halusi, että teen sisustussuunnitelman myös heille. Kyllä tuli kiva fiilis tästä yhteydenotosta. Suunnitelma on jo valmis ja esitelty asiakkaalle ja seuraavaksi odotellaan, että tila valmistuu ja se voidaan kalustaa. Tämä oli siinäkin mielessä erilainen case, että pyysin opiskelukaveriani Carita Takkulaa mukaan projektiin ja teimme suunnitelman yhdessä. Oli mielenkiintoista yhdistää kahden suunnittelijan näkemyksiä.

kiffel_sisustussuunnitelma_blogiin

Tilan värimaailma mukailee yrityksen ilmettä sekä kuvastaa yrityksen rempseää otetta.

 

 

Rentouttavaa illan jatkoa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s