Vaasa TV ja DESIGN BY HANNA K.

27.10.2016 | SISUSTAMINEN | 0 Kommenttia

Unettomia öitä ja hullunkova kutina! Olihan nyt kaamea tauti, nimittäin enterorokko. Sitä ollaan meidän perheessä selätetty nyt yli viikon verran, muistona on edelleen rakkoja käsissä ja jaloissa. Olisikin nyt niin, että kun taudin kerran sairastaa, niin siitä ei tarvi enää kärsiä. Tämä viheliäinen tauti saattaa kuitenkin iskeä milloin hyvänsä uudestaan. Tervetuloa siis päiväkotiarki ja pöpöt.

Laitoin viime viikolla Facebookiin pienen vilauksen tulevasta mielenkiintoisesta jutusta, kävin nimittäin Esa Siltalopin/ VaasaTV:n studiolla. Esa Siltaloppi on vaasalainen pitkän linjan tv-tuotannon ammattilainen, joka on perustanut VaasaTV:n meidän kaikkien vaasalaisten ja muidenkin iloksi. Käyhän tutustumassa täällä, jos kyseinen media ei ole vielä tuttu. VaasaTV:ltä löytyy oma studio Vaasan keskustasta, josta tehdään ihan oikeita lähetyksiä. Muun muassa viime lauantaina tuli mielenkiintoinen ohjelmanumero, jossa ammattilaiset antoivat väri- ja tyylivinkkejä. Kurkkaa lähetys täältä.

No, miten tämä sitten liittyy minuun? Sain kunniatehtävän sisustaa studion Kaluste Niemelän/ Stemman kalusteilla. Tämä on taas sarjassaan uusi ja erilainen case, innostuneena hyppään mukaan  projektiin. Katsotaan, millainen lopputulos tästä tulee.

Toivottavasti te lukijat olette pysyneet terveinä syksyn pöpöistä huolimatta.

ae5b6-img_41912b252822529

Syksyinen tunnelma meidän terassilta.

Kirjoittaja: Hanna K.

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!