Tunnelmia 3kymppisiltä

Nyt tulee kuvapainotteinen postaus meikäläisen 3kymppisiltä. Koko viime viikko meni tiiviisti juhlia järjestellessä ja lauantaina pidettiin juhlat. En ole juuri synttäreitä tavannut sen suuremmin juhlia, mutta nyt ajattelin repäistä, kun tuli pyöreitä vuosia täyteen. Paikalla oli tärkeitä läheisiä ihmisiä.

56409-img_1068

Halusin ehdottomasti isot numerofoliopallot, jotka löysinkin edullisesti Confetista. Aluksi meinasin ostaa ko. pallot Juhlamaailmasta, mutta olivat useamman euron edullisempia Confetissa, lisäksi löysin muutkin koristeet sieltä.

376a0-img_1070

c0903-img_1073

e465f-img_1076

Päätin jo heti alkuun, että käytän kertakäyttöastioita. Halusin tiskaamisen sijaan keskittyä juhlimiseen. 😉  Mietin tosin, että näyttävätkö kerttikset kovin tympeiltä. Päätin sitten tehdän hiukan omia lisäyksiä niihin. Kahvikuppeihin liimasin mustaa leveää lahjanarua ja laitoin hopeiset tarrasydämet. Haarukat ja veitset ostin läpinäkyvän värisinä ja asettelin ne mustavalkoisten servettien päälle ja viimeistelin kokonaisuuden valkoisella leveällä lahjapaperinarulla. Lautasiksi valitsin neliönmalliset kiiltävät lautaset.

e7421-img_1074

efa8c-img_1080

Tein synttäreille Kinuskikissan toffee-suklaamuffinsseja. Muokkasin reseptiä sen verran, että päälle laitoin suklaakuorrutuksen sijaan kermavaahtoa ja hopeahippuja. Mielestäni ne näyttivät visuaalisesti paremmilta kuin suklaakuorrute. Minulla on ollut vähän ennakkoluuloja muffinseja kohtaan, mutta näistä tuli oikein ”mehukkaita”, yleensä ovat jääneet kuiviksi.

Toisessa kuvassa on Lidlistä ostamiani suklaapusuja. Nämä ovat minusta kivannäköisiä ja maistuvatkin hyviltä. Tässä siis vinkkiä muillekin, jos haluaa ostaa jotain valmiina. Lisäksi tarjolla oli seeprakakkua salmiakin makuisena, kahta erilaista pizzaa, suolaisia tortillarullia, karjalanpiirakoita ja munavoita. Juhlajuomana toimi mansikkainen booli. Naposteltavana oli perinteisesti sipsiä ja dippejä eri lajeja sekä karkkia.

72a2c-img_1100

e1832-img_1108

Katossa olevat koristeet ostin samasta paikasta kuin foliopallot eli Confetista.

Tunnelmia 3kymppisiltä

Halusin panostaa myös itseeni, joten pyysin luottokampaajani/-meikkaajani Emilia Leskistä (HAIR&MAKE UP BY EMILIA) loihtimaan minulle kauniin kampauksen ja meikin.

Tunnelmia 3kymppisiltä

Läheiset ystäväni olivat ostaneet minulle Lumoavan Heikki Hartikaisen suunnitteleman Hali-korun. Taitavat ystävät tuntea makuni, nimittäin koru on oikein kaunis ja sopii omaan tyyliini. Lisäksi sain lahjakortteja sisustusliikkeisiin. Sisustusinnostukseni ei ole siis jäänyt huomaamatta lähipiiriltä. Upeat kukkakimput ilahduttavat täällä kotona vieläkin ja tuovat muistoja ikimuistoisista 3kymppisistä. Eikä tässä vielä kaikki, minulle on luvassa hemmottelua kasvo- ja jalkahoidon muodossa sekä rentouttavaa hiuspohjan verenkiertoa elvyttävää hoitoa. Kyllä nyt kelpaa olla 3kymppinen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Media

KIRJOITTAJA: Hanna K.
Sisustussuunnittelu projektinjohto

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!

Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat! Lue lisää >>

Tutustu valmistuneisiin kohteisiimme! Lue lisää >>

Meiltä löytyy vankka projektinjohdon osaaminen! Lue lisää >>