Tervetuloa seuraamaan blogiani!

27.03.2016 | Rakentaminen, SISUSTAMINEN | 5 Kommentit

Mistähän sitä aloittaisi elämänsä yhden historiallisen hetken, nimittäin ensimmäisen blogitekstin. Kauan tätä on pohdittu ja nyt se sitten toteutuu. Tästä voin syyttää ja kiittää äitiyslomaa, jonka aikana oma luovuus on päässyt täysin uusiin ulottuvuuksiin. Eikös sitä niin sanota, että luovuus kukkii silloin, kun sitä vähiten yrittää? Näin ainakin minun tapauksessa.

Tämän blogin takana häärii vaasalainen äiti, joka rakastaa sisustamista ja rakentamista. Blogin kautta pääset tutustumaan vuonna 2013 rakennettuun omakotitaloomme ja sen sisustamiseen sekä muihin sisustus- ja rakennusprojekteihin, joissa olen mukana tavalla tai toisella.  Tässä toteutetaan tavallaan nyt yhtä unelmaa, nimittäin sisustussuunnittelijan tai arkkitehdin ura on ollut haaveenani jo pienestä tytöstä lähtien. Blogin kautta minulle avautuu mahdollisuus kertoa omista sisustus- ja rakennusprojekteista kuvin ja tekstein ilman edellä mainittuja tutkintoja.

Uskon, että  suurin vaikutus sisustamis- ja rakentamisinnostukseeni on kirvesmies isälläni, jolta olen oppinut jo aikaisessa vaiheessa katsomaan, ovatko listat ojennuksessa ja  jiirit kunnossa. 😀 Olen kuulemma jo 2-vuotiaana ollut vasara kädessä silloisen lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Onkohan tämä ollut enne, sillä tänä päivänäkin vasara ja maalipensselit pysyvät kädessä, kun olemme kirvesmiehenä työskentelevän mieheni kanssa remontoineet ja rakentaneet useaan otteeseen. Eikös sitä niin sanota, että tytöt etsivät isänsä kaltaisen miehen. Ensimmäinen projektimme oli rivitaloasunnon täysremontti vuonna 2006. Vuonna 2010 rakensimme neljä asuntoa käsittävän paritalokokonaisuuden yhdessä tuttujemme kanssa .Tällä hetkellä asumme puolitoistakerroksisessa omakotitalossa, jonka rakensimme vuonna 2013.

2e972 img 0332

Ennen tämän ensimmäisen blogitekstin syntyä on tehty jo paljon pohjatyötä mm. suunniteltu blogin nimeä ja logoa, sivuston visuaalista ilmettä sekä tutustuttu ylipäätään bloggaamisen maailmaan. Omasta kädenjäljestä ja visiosta syntyi siis koko paletti – nimi, logo ja ilme. Täysin vieraita blogit eivät minulle ole, sillä olen työskennellyt  viestinnän ja markkinoinnin parissa. Tästä on minulle etua, mutta se luo myös omalla tavallaan paineita. Onhan tämä toisaalta hyvä tapa pitää taitoja yllä, sillä viestintää ja markkinointiahan tämä bloggaaminen on. Facebook-sivujen kautta pääset näppärästi seurailemaan blogin kuulumisia: www.facebook.com/designbyhannak/

Lisäksi löydät DESIGN BY HANNA K:n Instagramista nimellä @design_by_hanna_k.

Toivottavasti viihdyt blogini parissa. Rentouttavaa pääsiäisen jatkoa toivotellen,

Hanna

Kirjoittaja: Hanna K.

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!