Sneak peak InMedin toimitilan sisustuksesta

23.07.2016 | InMedi, Remontointi, SISUSTAMINEN | 0 Kommenttia

Kerroin jokin aika sitten, että pääsin erittäin mielenkiintoiseen projektiin mukaan, nimittäin suunnittelemaan terveyspalveluita tuottavalle yritykselle nimeltään InMedi, uusia toimitiloja. Olenkin työskennellyt tämän projektin parissa tiiviisti viime ajat. Tiloja remontoidaan jo kovasti ja sisustus alkaa olla aikalailla selvillä. Tässä teille lukijoilleni pieni sneak peak tulevista suunnitelmista.

33b51-fiiliskuva_sisustus_inmedi

Lähtökohtana suunnittelussa toimii yrityksen logo, jossa on sinistä ja limenvihreää, värimaailma on pitkälti rakennettu näiden sävyjen ympärille. Yleisvärinä tilassa toimii vaaleanharmaa , jota tulee pääasiallisesti seiniin, lisäksi laminaattilattia on vaaleanharmaa. Erityinen elementti yrityksen odotusaulassa on rauhoittava merimaisema, joka sopii hyvin niin toimialaan kuin Vaasan saaristoonkin. Muutama tilan seinä maalataan limenvihreäksi ja tummanharmaata on pienissä yksityiskohdissa.

Yrityksellä on valmiina kalusteita edellisestä toimitilasta. Näitä hyödynnetään myös uusissa tiloissa, lisäksi olen etsinyt uusia kalusteita, jotka sopivat yhteen jo olemassa olevien kanssa. Kuvassa oleva tuoli on yksi näistä. Lisäksi vihreillä tekokasveilla piristetään tilan ilmettä. Yrityksen slogan ”Välitämme sinusta aidosti.”, tulee myös tilan seinälle.

Kirjoittaja: Hanna K.

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!