”Salainen” projekti

13.11.2016 | Uncategorized | 0 Kommenttia

Kuulostipa otsikko myhkäiseltä. Olen tässä toteutellut erästä projektia, mutta en ole ehtinyt kertoa siitä täällä blogissa ollenkaan. Korjaan nyt asian! Ehkä olette törmänneet yritykseen nimeltään Kiffel, joka lupaa puolittaa perheiden riidat ja tarjoaa oikotietä onneen. Eikö kuulostakin houkuttelevalta? Jenni Parpalan luotsaama Kiffel tarjoaa siis siivouspalveluita keskilattiasutasun, puranapaketin tai pirttihirmun muodossa. Täältä pääset tutustumaan palveluihin.

Miten tämä sitten liittyy minuun? Sain eräänä päivänä viestin, että Jenni oli ihastunut InMedin toimitilaan, jonka olin suunnitellut. Kiffel avaa uuden toimistotilan ja halusi, että teen sisustussuunnitelman myös heille. Kyllä tuli kiva fiilis tästä yhteydenotosta. Suunnitelma on jo valmis ja esitelty asiakkaalle ja seuraavaksi odotellaan, että tila valmistuu ja se voidaan kalustaa. Tämä oli siinäkin mielessä erilainen case, että pyysin opiskelukaveriani Carita Takkulaa mukaan projektiin ja teimme suunnitelman yhdessä. Oli mielenkiintoista yhdistää kahden suunnittelijan näkemyksiä.

kiffel_sisustussuunnitelma_blogiin

Tilan värimaailma mukailee yrityksen ilmettä sekä kuvastaa yrityksen rempseää otetta.

 

 

Rentouttavaa illan jatkoa!

Kirjoittaja: Hanna K.

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!