Päähänpisto

08.09.2016 | SISUSTAMINEN | 0 Kommenttia

Olimme eilen Vaasan torilla fiilistelemässä Jukka-Poikaa (Osa ehkä huomasikin instan puolella.), oli muuten hauska heppu ja viihdyttävä show. En ollut aiemmin nähnyt livenä, mutta kannatti kyllä mennä katsomaan. Miten sitten otsikko ja Jukka-Poika liittyvät toisiinsa? Noh, sain sitten keikan jälkeen ystävän innoittamana päähänpiston käväistä Anttilan konkurssimyynnissä. Sieltä jäikin käteen sitten yhtä ja toista. Olen aina tykännyt Annon tuotteista ja nyt niitä oli edullisesti tarjolla. Vink vink, kaikki sisustustuotteet olivat vähintään -40%.

Ensinnäkin tosiaan koko Anttilan reissu oli päähänpisto lisäksi toinen päähänpisto oli ostaa meille sinisiä sisustuselementtejä. Muistan aikanaan joskus yläasteikäisenä, kun värit oranssi, keltainen, vihreä ja sininen olivat kovasti pinnalla sisustuksessa. Itse kuuluin silloin tuohon oranssi/keltainen leiriin, enkä piitannut niinkään sinisestä. Nyt yhtäkkiä olen oikeastaan ensimmäistä kertaa elämässäni innostunut sinisestä sisustuselementtinä. Olen jo nimittäin pitkään ihastellut sinisen sävyjä, joita on tällä hetkellä paljon sisustuksessa.

Alunperin ajattelin, että sijoitan ostamani tavarat olohuoneeseen. Sitten välähtikin, että uudistan meidän oman makkarin. En ole kyseistä tilaa vielä edes esitellyt täällä blogissa ja siihen on syynä juurikin se, että en ole ollut sen sisustukseen tyytyväinen. Postailen jossain kohtaa kuvia siitä, miten nämä ostokset lopulta löysivät paikkansa meillä.

img_3662

Kirjoittaja: Hanna K.

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!