Omakotitalon pienen budjetin sisustussuunnitelma

08.08.2016 | Nellin koti, SISUSTAMINEN | 0 Kommenttia

Kesäkuun alussa kerroin teille, että lähden suunnittelemaan uutta sisustusta 2000-luvun alussa rakennettuun kauniiseen kaksikerroksiseen omakotitaloon. Kyseessä on siis valloitavan Nelli-koiran ja kahden aikuisen koti. Olen esitellyt tässä kesän aikana teille kaikki suunnittelemani tilat ja nyt onkin aika tehdä vielä tämmöinen yhteenvetopostaus koko suunnitelmasta. Lähtökohtana suuunnitelmassa oli se, että remontti pitäisi saada toteutettua suhteellisen edullisesti, mutta kuitenkin tyylikkäästi.

Hox! Kuvien yläpuolella olevia otsikoita painamalla pääset katsomaan kustakin tilasta tehdyn blogipostauksen.

Työhuone

Omakotitalon pienen budjetin sisustussuunnitelma

Master Bedroom

Omakotitalon pienen budjetin sisustussuunnitelma

Terassi

 4caf0-terassi_kollaasi_5

Eteinen 

Omakotitalon pienen budjetin sisustussuunnitelma

Aula 

74e0f-kollaasi_aula2bja2brappu

Projekti oli kaikenkaikkiaan antoisa. Remonttityöt ovat lähteneet hiljalleen käyntiin ja seuraavaksi pääsenkin sitten esittelemään teille, miltä suunnitelmat näyttävät oikeasti. Luvassa siis ennen ja jälkeen kuvia. Mikä tiloista miellyttää sinun silmää eniten?

Kirjoittaja: Hanna K.

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!