Nyt täytän eilisen lupauksen

Mitä sitä tuli eilisessä postauksessa luvattua? No lupasin esitellä uuden sisustusprojektin (Nellin koti) yhden huoneen sisustussuunnitelman. Otin työhuoneen ensimmäiseksi työn alle, koska asukas työskentelee päivittäin kotoa käsin, joten työhuoneella on suuri merkitys. Huoneessa oli jo valmiina musta Ikealta ostettu työpöytä, joten se toimi sisustussuunnitelman innoittajana. Lisäksi huoneessa oli vaatekaappi, joka toimii tällä hetkellä myös työhön liittyvien tavaroiden säilytyspaikkana. Sen osalta vielä pohditaan, että vaihdetaanko vain ovet vanhoihin runkoihin vai ostetaanko kokonaan uusi kaapisto. Nykyiset ovet ovat kovin 2000-luvun alun henkiset.

Olen tehnyt suunnitelmastani kuvakollaasin, josta näkee hyvin koko huoneen kokonaisuuden. Kuvakollaasin alle linkitän jokaisen tuotteen, niin myös te lukijat tiedätte, mistä lähteä etsimään, jos jokin tuote miellyttää silmää.

70596-matin2bja2bpriskan2bty25c325b6huone_final

 Esittelen kuvakollaasin tuotteet ylhäältä vasemmalta oikealle päin rivi kerrallaan edeten:

Tarkoitus on tosiaan tehdä kokonaisuudessaan melko pienen budjetin remontti, joten olen hyödyntänyt paljon Ikean tuotteita. Itse tykkään ko. yrityksen tuotteista ja niissä on hyvä hinta-laatusuhde. Heidän sivuiltaan on myös helppo etsiä tuotteita. Huoneessa tehdään luovaa työtä, minkä vuoksi valitsin tilaan keinutuolin. Siinä on mukava ottaa tauko ja irrotella ajatuksia. Nelli-koiran saattaa myös löytää ko. tuolilta kiikkumasta. Hänellä kun on tapana työskennellä emännän kanssa. Värimaailman osalta huoneessa on mustan, beigen ja valkoisen liitto. Mustavalkoinen tapetti laitetaan yhdelle seinälle ja muut seinät maalataan valkoisiksi.

Esittelen teille työhuoneen ennen ja jälkeen kuvat sitten, kun tila on tehty valmiiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Media

KIRJOITTAJA: Hanna K.
Sisustussuunnittelu projektinjohto

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!

Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat! Lue lisää >>

Tutustu valmistuneisiin kohteisiimme! Lue lisää >>

Meiltä löytyy vankka projektinjohdon osaaminen! Lue lisää >>