Nellin kodin pieni eteinen sai uuden ilmeen

05.09.2016 | Nellin koti, SISUSTAMINEN | 4 Kommentit

Nellin kodin asukkaat ovat nyt remontoineet ensimmäisen tilan, nimittäin kodin pienen eteisen. Täältä löytyy tilaan tekemäni sisustussuunnitelma. Suurin työ tilassa on tehty seinien kanssa, joissa oli kalanruoto lasikuitutapetti, siitä haluttiin päästä kokonaan eroon ja saada tilalle sileä maalipinta. Puunvärinen paneelikatto sai myös valkoisen pinnan ja se maalattiin neljään kertaan. Olivat muuten asukkaat tehneet viimeisen päälle hyvää työtä, lopputulos on tosi hyvännäköinen. Tilan lattialle annettiin ”tekohengitystä” laittamalla sinne kokolattiamatto, terrakotan väriset laatat olisivat olleet kovin vallitsevat, jos ne olisivat jääneet näkyviin. Kyseinen laatta jatkuu myös eteisen jälkeen aulaan ja keittiöön, remontin edetessä koko laattalattia vaihdetaan uuteen. Alla kuvat eteisestä ennen ja jälkeen remontin. Mitäs mieltä olette? Sympaattinen Nelli vaikutti ainakin tyytyväiseltä. 😉

60127-img_2324_2

955af-img_2325_3

30e79-dsc_9741_2051

6e0db-dsc_9718_2055

6045d-dsc_9750_2059

Täällä Vaasassa aurinko paistaa (ainakin välillä pilven raosta), joten tästä ei voi tulla muuta kuin hyvä viikko!

Kuvat uudesta ilmeestä: Matti Autio

Kirjoittaja: Hanna K.

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!