Mitäs uutta tällä kertaa?

Vihjasinkin jo edellisessä postauksessa, että minulla on käynnistynyt uusi projekti ja olen tästä kovin innoissani. Saan nimittäin suunnitella sisustuksen vuonna 2002 rakennettuun omakotitaloon, joka kaipaa päivitystä tälle vuosikymmenelle. Kyseessä on todella nätti ja hyvin tämän ajan henkeen suunniteltu talo, jossa on mm. harjaan asti korkea olohuone, hyvin säilytystilaa ja järkevästi mietityt neliöt.

Nyt alkuvaiheessa suunnittelen taloon eteisen,  päämakuuhuoneen, työhuoneen, yläkerran aulan sekä terassin. Minulla on käsillä siinäkin mielessä todella herkullinen tilanne, että asukkaat ovat muuttaneet pienestä asunnosta isoon omakotitaloon, joten saan suunnitella tilat kokonaisvaltaisesti, koska huonekaluja ei juurikaan ole valmiina. Tarkoitus on kuitenkin suunnitella pienen budjetin remontti.

Olen koko päivän pohtinut touhuilun lomassa, millä nimellä kutsuisin tätä uutta projektia ja äsken metsälenkillä välähti. Talossa asuu valloittava koira nimeltään Nelli, joten tämän projektin nimeksi tulee Nellin koti. Jatkossa, kun kerron tämän projektin kuulumisia, niin käytän edellä mainittua nimeä. Huomenna esittelen teille suunnitelman ensimmäisen huoneen osalta. Asukkaat toteuttavat suunnitelmiani hiljakseen ja esittelen valmiita tiloja blogissa sitä mukaan, kun ne valmistuvat.

5d4f1-nellin2bkoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Media

KIRJOITTAJA: Hanna K.
Sisustussuunnittelu projektinjohto

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!

Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat! Lue lisää >>

Tutustu valmistuneisiin kohteisiimme! Lue lisää >>

Meiltä löytyy vankka projektinjohdon osaaminen! Lue lisää >>