Meidän keittiö – yhdistelmä modernia, vanhaa ja amerikkalaista

26.04.2016 | Kotini, SISUSTAMINEN | 0 Kommenttia

Kurkistetaas välillä taasen meidän omaan kotiin. Ajattelin jakaa teille kuvia ja ajatuksia meidän keittiöstä, tuosta kodin sydämestä. Aikaisemmin jo kirjoitinkin, että halusin keittiön ja olohuoneen näköetäisyydelle toisistaan, jolloin on mahdollista seurustella vieraiden kanssa keittiössä hääräillessä. Olin jo pitkään haaveillut isosta neliönmallisesta pöydästä, johon saa kahdeksan tuolia ympärille. Keittiön suunnittelu lähtikin tästä lähtökohdasta, koska pöytä vaatii ison tilan.  Teetin pöydän pintaan lasin, jotta pöydän pinta pysyisi parempana ja se on osoittautunut hyväksi ratkaisuksi. Pöytää tosin joutuu pyyhkimään lasinpesuun tarkoitetulla aineella, mikäli haluaa, että pinta on kirkas.

Meidän keittiö - yhdistelmä modernia, vanhaa ja amerikkalaista

Iso pöytä on ollut todella hyvä valinta, siinä on mukava kokoontua syömään isollakin porukalla.

Mitä muuta voi laittaa ikkunaan kuin verhot?

Yhdellä pöydän sivulla on vanha sivustavedettävä sohva tuolien tilalla.

Alunperin oli tarkoitus tehdä keittiön keskelle saareke, mutta aloin pohtimaan, että mitäs jos siihen kyllästyy. Ratkaisin asian sitten toisin – meillä on kyllä saareke, mutta liikuteltava sellainen. Saareke on siis kätevä ottaa esille aina tarvittaessa, kun tarvitsee lisää tasotilaa leipoessa tai juhlien aikana. Saarekkeelle on varattuna oma tila, mihin sen saa ”pois tieltä”.  Saareke on mitoitettu niin, että se on yhtä leveä keittiönpöydän kanssa, jolloin sen saa myös pöydän jatkoksi halutessaan.

Meidän keittiö - yhdistelmä modernia, vanhaa ja amerikkalaista

Saareke oli ahkerassa käytössä 3kymppisilläni, sitä hyödynnettiin niin leipoessa kuin kattauksessakin.

Olin nähnyt Kannustalon esitteessä ristikot keittiönkaappien lasiovissa ja ihastuin niihin. Halusin meille samanlaiset. Nämä tehtiin meille uniikkina Östman´s Snickerilla, mistä tilasimme koko keittiön.

86899-img_0317

Liikuteltava saareke on tässä kuvassa omalla paikallaan.

Iso keraaminen allas oli yksi juttu, mikä oli aivan pakko saada. Se on toiminut käytössä yllättävän hyvin. Olen noin kerran viikossa pessyt sen kloorilla, niin se näyttää taas valkoiselta.

Meidän keittiö - yhdistelmä modernia, vanhaa ja amerikkalaista

Meidän keittiö - yhdistelmä modernia, vanhaa ja amerikkalaista

Altaassa olevan hanan saa näppärästi irroitettua, kun pesee ikkunoita.

Meidän keittiö - yhdistelmä modernia, vanhaa ja amerikkalaista

Keittiön katossa on valkoiset parrut, joissa on tunnelmavalaistus.

Sekä tässä että edellisessä talossamme on amerikkalaiseen tyyliin sopivia elementtejä, näistä esimerkkeinä keittiön liesiratkaisu sekä olohuoneen takka.

Meidän keittiö - yhdistelmä modernia, vanhaa ja amerikkalaista

LUE LISÄÄ BLOGISTA: https://designbyhannak.wordpress.com/category/kotini/

Keittiöstämme voit huomata, että kotimme on sekoitus modernia, vanhaa ja amerikkalaista. Kerronkin  jossain vaiheessa lisää omasta sisustustyylistäni.

Kirjoittaja: Hanna K.

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!