Kohti syksyä myös sisustuksen osalta

Syyskuun puolella ollaan eli kohti syksyä mennään. Tosin syksyltä on tuntunut jo pidemmän aikaa säiden puolesta. Tässä vuodenajassa on kuitenkin hyviä puolia, itse tykkään tavallisesta arjesta ja nyt kun lomakausi on ohi, pääsee taas kiinni normaaliin rytmiin ja eloon. Kodin sisustamisessa syksy taas tarkoittaa tunnelmallisia iltoja kynttilöiden ja takkatulen ääressä. Onhan tämä syksy myös täysin uudenlainen omalla kohdallani, kun aloitan lokakuun alussa virallisesti opiskelemaan alaa, josta olen haaveillut lapsesta lähtien.

Olen vähitellen aloittanut myös sisustamaan meidän kotia syksyyn. Värikkäät verhot ja tyynyt ovat saaneet väistyä sivuun ja tilalle on tullut harmaan, mustan ja valkoisen sävyjä. Meillä olikin kevään ja kesän ajan melkoinen värikarkelo, jonka näkee hyvin tästä aikaisemmasta postauksesta. Myin olohuoneen verhot kokonaan pois, kun jotenkin kyllästyin niihin totaalisesti. Katsotaan, harmittelenko ensi keväänä myyntipäätöstä, sillä joka kevät tulee se fiilis, että kaipaa taas niitä värejä. Ehkäpä ensi keväänä väriä vähän hillitymmin.

Minua on jo pidemmän aikaa häirinnyt olohuoneessa meidän liian iso sohvapöytä, joten nyt se sai lähteä ja tilalle löysin pyöreän 60 cm leveän kevyen pöydän. Tuli mukavasti lisää tilaa olohuoneeseen. Ostin viime keväänä myös maton, joka ei toiminut ollenkaan olohuoneessa ja se kruunattiin vielä tuossa kesän lopuksi pissalla. Uusi matto on siis etsinnässä. Olen miettinyt paperinarumattoa. Onko teillä kokemuksia, toimiiko lapsiperheessä?

Mukavaa alkavaa viikonloppua!

59f15-img_3479_edited

f26f6-img_3476_edited

ae4fd-img_3485_edited

e5924-img_3493_edited

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Media

KIRJOITTAJA: Hanna K.
Sisustussuunnittelu projektinjohto

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!

Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat! Lue lisää >>

Tutustu valmistuneisiin kohteisiimme! Lue lisää >>

Meiltä löytyy vankka projektinjohdon osaaminen! Lue lisää >>