InMedin toimitilan remontti etenee

27.10.2016 | InMedi | 0 Kommenttia

Katsastetaas taas välillä InMedin remontin kuulumisia. Tila on kokenut täydellisen muodonmuutoksen, lattiat on vaihdettu muovimatosta laminaattiin, tilaan on tehty väliseinä, lisäksi seinät ovat saaneet uuden maalipinnan sekä yhdelle seinälle on laitettu kaunis luontoaiheinen valokuvatapetti. Vessassa on tehty laajempi remontti kuin alunperin oli tarkoitus ja näin mm. vessanpönttö saatiin sijoitettua järkevämpään kohtaan. Vessan lattiaan asennettiin uusi kaunis harmaansävyinen matto. Aiemmasta postauksesta näkee tilaan suunnitelemani fiiliksen.

Eilen tilattiin viimeiset kalusteet ja piensisustustuotteet  ja kävin  napsimassa tilasta muutaman kuvan viimeistelytöiden ja siivousten keskeltä. Odotan jo innolla, että tilaa päästään kalustamaan ja nähdään, miltä suunnittelemani lopputulos näyttää valmiina. Ennen kaikkea on kivaa, että InMedi pääsee uusiin toimiviin tiloihin. Tilan ikkunat ovat saaneet myös yrityksen ilmeen mukaiset teippaukset. Lisää kuvia luvassa, kun kalusteet on saatu paikoilleen ja tila remonttisiivouksen jäljiltä järjestykseen. Alla kuitenkin jo muutama fiiliskuva.

de4f8-img_3863

d5db1-img_3865

47775-img_38742b252822529

Mukavaa tiistain jatkoa!

Kirjoittaja: Hanna K.

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!