Erilainen ilta

21.05.2016 | Uncategorized | 0 Kommenttia

Tapaksia, skumppaa, uusia tuttavuuksia ja sisustusjuttuja. Aika täydellinen ilta sanoisin. Pääsin nimittäin muiden vaasalaisten sisustusbloggareiden kanssa viettämään rentoa iltaa tutustuen huonekaluliike Askon valikoimiin. Meitä oli vastaanottamassa koko Asko Vaasan tiimi sekä lisäksi Askon sisustussuunnittelija esitteli meille uudet interiöörit, jotka hän oli suunnitellut myymälään. Askon Lahden sohvatehtaalta oli myös edustaja kertomassa yksityiskohtia Askon omasta sohvavalikoimasta. Ja mikä parasta, saan tarjota myös teille lukijoille mahtavan edun. Saatte nimittäin 15.6. asti yhdestä Askon tuotteesta -40% alennusta koodilla ASKO. Homma toimii niinkin yksinkertaisesti, että sanotte vain kassalla ostosta tehdessänne sanan ASKO. Ehkäpä kuvien joukosta löytyy jotain, mihin voisi tuon hyvän edun käyttää.

Myymälän uudet interiöörit (sisustetut mallihuoneet) olivat oikein kauniita ja niissä oli ajateltu erilaisia käyttäjiä sekä mieltymyksiä. Itselläni jostain syystä katse osui monessa kohtaa valaisimiin ja ihastuin erityisesti kuvissakin esiintyvään MILANO-kattovalaisimeen, jota löytyy kolmessa eri värissä.

Erilainen ilta

dab91-img_1757

Interiöörien seinissä oli käytetty rohkeasti värejä, lisäksi mattoja oli hyödynnetty seinissä ikään kuin ryijyn ominaisuudessa. Askossa on muuten kivoja mattoja, itse olen ostanut sieltä useammankin. Nytkin jäi yksi  matkaan. Kuvassa näkyvä keltaharmaa Tilkkutäkki nimellä kulkeva matto on Ivana Helsingin Finartelle suunnittelema. Finartelle suunniteltu mattomallisto on myytävänä yksinmyyntinä vain Asko-myymälöissä.

Erilainen ilta

Erilainen ilta

Kaksi tilaa (kuvat alla) oli sisustettu hieman romanttisemmin ja niissä oli rohkeasti yhdistelty modernia ja perinteisempää tyyliä. Ensimmäisessä kuvassa vaaleanpunainen seinä, skumppaa, vaahtokarkkia ja juhlava lamppu, ihanaa arjen bling blingiä. Toisessa kuvassa on yhdistetty korkeakiiltoinen ruokapöytä ja perinteisempi kaapisto. Sisustuksessa kannattaa siis rohkeasti yhdistellä erilaisia tyylejä.

Erilainen ilta

Erilainen ilta

Tammea on nyt näkynyt paljon huonekaluissa. Itse tykkään kyseisestä puusta ja se on melko ajaton ja aikaakestävä valinta. Pinnatuolit ovat myös olleet jo jonkin aikaa suosiossa ja tykästyin tammea ja valkoista maalia yhdistävään tuoliin.

Erilainen ilta

Erilainen ilta

Askossa on paljon kivoja piensisustusesineitä sekä tekstiilejä.  Itsekin ostin muutaman sisustusjutun meille kotiin, joista kirjoitan oman postauksen. Vielä jäin haaveileman kettu-tyynynpäällisestä, jonka ajattelin sijoittaa neitimme huoneeseen. Keltainen on edelleen vahvasti pinnalla sisustuvärinä ja se sopiikin mainiosti kevään ja kesän sisustuksiin.

Erilainen ilta

Erilainen ilta

bd8db-img_1753_2

Ilta oli siis kaiken kaikkiaan onnistunut ja oli mukava nähdä muitakin alueen sisustusbloggaajia. Toivottavasti jatkossakin tulee vastaavanlaisia tilaisuuksia. Illan kruunasi Vallonian meille loihtimat  erittäin maittavat tarjoilut. Muistakaahan hyödyntää -40% alekoodi ASKOssa 15.6. mennessä. Kivaa viikonloppua itse kullekin!

42139-img_1699

Kirjoittaja: Hanna K.

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!