DESIGN BY HANNA K. yhteistyöhön Suomen ostetuimman talomerkin kanssa

12.03.2017 | Uncategorized | 0 Kommenttia

Toiminnantäyteiset pariviikkoa takanapäin. Ehkä huomasittekin, että olin Kiffelin vieraana live-lähetyksessä kuluneella viikolla. Videopätkä löytyy DESIGN BY HANNA K:n Facebook-sivulta, mikäli missasit sen. Keskustelimme Kiffelin Jennin kanssa lähetyksessä siitä, mitä kannattaa ottaa sisustuksessa huomioon siivouksen näkökulmasta.  Olen tutustunut Kiffeliin suunnitellessani heille uudet toimitilat Vaasan Kivihakaan. Aion esitellä tilat blogissakin kunhan ehdin kuvaamaan.

Mutta nyt otsikon aiheeseen. Olen todella otettu, nimittäin aloitan yhteistyön Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin kanssa. Autan Kastellin muuttovalmiin talon ostajia sisustusvalinnoissa Vaasan toimipisteessä yhteistyössä Kastelli-kauppias Mikael Bobergin kanssa.  Omakotitalon rakentamisessa on monta vaihetta ja valintaa, jotka asiakas joutuu tekemään. Ajatus on, että minä olen tukemassa asiakkaita näissä monesti kinkkisissäkin  valinnoissa. Lähden todella iloisin mielin mukaan yhteistyöhön. Nyt vaan kaikki talokaupoille Kastelliin.

kastellli_dbhk

Kirjoittaja: Hanna K.

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!