Avautuminen

16.08.2016 | Uncategorized | 0 Kommenttia

Kuten otsikko kertoo, luvassa pienimuotoinen avautuminen. Huh, mitä kiirettä on ollut viime ajat.  Edellisenä viikonloppuna vietettiin mun miehen yllärisynttäreitä ja arvatkaapas vaan, onko ollut pokassa pitelemistä jo pidemmän aikaa, ettei vaan paljastu mitään. Salaisuus pysyi onneksi loppuun asti! Sitä edeltävänä viikonloppuna oli meidän neidin 1-vuotissynttärit, joten juhlia on piisannut nyt hetkeksi aikaa.

Huonoa omaatuntoa meinaa pukata, nimittäin  olen luvannut jo alkukesästä, että kirjoitan tänne, miltä meidän oman kodin terassit näyttävät nyt kesällä. Voin myöntää, että niille ei ole tapahtunut mitään, muutaman hassun kukan olen ostanut. Niin ja terassikin on maalaamatta tältä kesältä ja matot pesemättä. Ikkunat sain onneksi pestyä. Kesä ei ole vielä ohi, vaikka ilmojen puolesta kyllä siltä vaikuttaakin tällä hetkellä. Toivottavasti vielä tulee ainakin yksi aurinkoinen mattojen pesupäivä.

Jos tästä ”tekemättömyydestä” täytyy etsiä jotain positiivista, niin en ole kuitenkaan juuri ollut jouten. Olen nimittäin päässyt tekemään sitä, mistä olen pienestä tytöstä asti unelmoinut=suunnittelemaan sisustuksia. Olen ehtinyt sisustaa hiukan omaa kotia, olen nimittäin muokannut omaa työskentelytilaani ja olen vaihtanut olohuoneen värikkäät verhot pois. Niihin tuli totaalikyllästyminen, joten myin ne pois. Lisäksi olen auttanut tuttuni perhettä suunnittelemaan kylppärin ja kodinhoitohuoneen remonttia.  Okei, myönnettäköön, että olen välillä laiskotellutkin. 😉 Pääasiassa kuitenkin aivot surruttaa jatkuvasti eri projektien kimpussa, luovasta työstä kun on vaikea irrottautua.

Nellin kodin osalta sisustussuunnitelma on valmis ja nyt odottelen, että pääsen esittelemään teille uusia tiloja niiden valmistuttua.  Projekti Valokaari etenee ripeästi, siitä kerronkin taas seuraavaksi. InMedin toimitilan remontti on hyvässä vauhdissa ja senkin osalta olisi tarkoitus tehdä blogiin juttua, kun tilaa aletaan kalustamaan.

Ehkäpä tässä kohta pääsee taas kiinni arkeen ja rutiineihin, sitä ennen kuitenkin vielä pieni lomapätkä maalla ennen kuin mies palaa töihin.

0aed1-img_29982b252822529

Kuva on otettu Turun reissulta Ruissalossa sijaitsevasta kasvitieteellisestä puutarhasta.

Kirjoittaja: Hanna K.

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!