Aurinkopurjeen metsästystä

08.05.2016 | Kotini, SISUSTAMINEN | 0 Kommenttia

Tiedättekö sen fiiliksen, kun tuntuu siltä, että voisi lentää. Tänään on ollut juurikin sellainen päivä. On ollut niin paljon energiaa, ettei tiedä, mihin hyppäisi seuraavaksi. Joka kevät saan todeta tämän saman auringon ja lämmön uskomattoman voiman, joka antaa kunnon energiapiikin. Ei olisi voinut täydellisempää säätä toivoa ensimmäiseksi äitienpäiväksi. Näitä päiviä siis lisää kiitos.

Tänään olikin oiva päivä laittaa terassia kesäkuntoon ja grilli kuumaksi. Meidän takaterassi on todella lämmin aamusta iltapäivään saakka, minkä jälkeen aurinko siirtyy pikkuhiljaa etupihalle. Terassi on tosiaankin niin lämmin, että siellä ei oikein edes pysty olemaan, etenkään pienen vauvan kanssa. Tästä syystä lähdinkin metsästämään meille aurinkopurjetta Clas Ohlsonilta  todetakseni kaupan olevan kiinni. Olen pitkään ihastellut näitä purjeita muiden blogeista ja nyt päätin meillekin sellaisen hankkia ja se tulee myös todella tarpeeseen, koska tarvitsemme varjoa terassille. Huomenna siis uusi yritys.

Laittelen tänne blogiin lisää kuvia ja fiiliksiä terassilta, kun saan sitä taas sisustettua lisää. Hainpa muuten tänään ensimmäisen kukankin meille. Saa nähdä, kauanko pysyy hengissä. Hortensia ei taida muutenkaan olla mikään helppohoitoisin. Tunnustettakoon, että en ole mikään viherpeukalo, vaikka kovasti haluaisinkin olla.

Aurinkopurjeen metsästystä

Aurinkopurjeen metsästystä

Aurinkopurjeen metsästystä

e2a97-img_1573

Aurinkopurjeen metsästystä

903c1-img_1593_edited

Nyt lähden vielä nauttimaan tästä mahtavasta säästä metsään kuvassakin vilahtavan karvakorvamme Rambon kanssa. Se kruunaa tämän tärkeän päivän.

Kirjoittaja: Hanna K.

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!