Aarre

Olen kirppisihmisiä, mutta nyt en ole pitkään aikaan ehtinyt käydä kirppareilla. Onneksi on näitä FB-kirppareita, joissa asiointi onnistuu virtuaalisesti. Kerrankin olin ajoissa asialla ja löysin aarteen Vaasan alueen pulinakirppikseltä, nimittäin aidon 50-60-luvun pinnatuolin 10 eurolla. Nyt pohdinkin, minne tämän kaunokaisen sijoittaisin ja mitä sille tekisin. Toisaalta haluaisin jättää sen alkuperäiseen kuosiin, mutta taas toisaalta tekisi mieli vähän fiksata sitä. Mustaksi sen jätän, mutta mietin tuota istuinosaa, että josko sen vain hioisi ja ja lakkaisi? Mitä sinä tekisit tälle aarteelle vai tekisitkö mitään?

fc2a6-img_1939

2ee2a-img_1944_edited

50c2a-img_1940

37a38-img_1942_edited

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Media

KIRJOITTAJA: Hanna K.
Sisustussuunnittelu projektinjohto

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo kaksivuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Työelämä vei aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, kunnes äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi.

Ryhdyin rohkeasti tuumasta toimeen: kaikki lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet! Aloitin pienestä, mutta huomasin pian, että kysyntää palveluilleni löytyi ja perustin osakeyhtiön.

Blogista voit lukea ajatuksiani sisustamisesta, yrittäjyydestä ja muista työhöni liittyvistä aihepiireistä!

Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat! Lue lisää >>

Tutustu valmistuneisiin kohteisiimme! Lue lisää >>

Meiltä löytyy vankka projektinjohdon osaaminen! Lue lisää >>