Sisustussuunnittelu toimitiloissa

Sisustussuunnittelu ei ole vain värien ja materiaalien valikoimista ja yhteensovittamista. Etenkin toimitilamuutoksissa sisustussuunnittelulla on aivan erityinen roolinsa, koska sen keinoin voidaan vaikuttaa niin moniin työssä viihtymistä edistäviin seikkoihin.

Kun sisustussuunnittelija työskentelee rakentamista ymmärtäen, syntyy toimitiloja, jotka palvelevat yrityksen työntekijöitä, asiakkaita sekä brändiä. Toimiston sisustuksessa otetaan huomioon tilojen käyttötarkoitus, tiloissa työskentelevät ihmiset, työn sujuva kulku, äänimaailma, valaistus sekä turvallisuus ja työhyvinvointi.

Hanna – DESIGN BY HANNA K. & CO.

Toiminnallisia työympäristöjä yrityksen brändi edellä

DESIGN BY HANNA K. & CO on fiksujen toteutusten tila- ja suunnittelutalo, joka toteuttaa kokonaisvaltaisia toimitilauudistuksia asiakasta kuunnellen. Meillä on tietoa ja taitoa paitsi sisustussuunnittelusta ja rakentamisesta, myös ymmärrystä brändäämisen sekä palvelumuotoilun päälle. Suunnittelemme ja toteutamme vaikuttavia tiloja yrityksen brändi-ilmeen sekä toivottujen toiminnallisuuksien mukaisesti.
Toimistomme sijaitsee Vaasassa, mutta Pohjanmaan lisäksi toteutamme projekteja ympäri Suomen.

Miksi palkata suunnittelija?

  • ZSäästät aikaa ja rahaa

  Sisustuksen ammattilaisina meillä on vahva tietotaito sisustukseen ja rakentamiseen liittyvistä ratkaisuista, materiaaleista ja trendeistä. Monipuolisten verkostojen ja laajan tietotaidon ansiosta osaamme kertoa, kuinka toivomasi sisustustyyli ja -ratkaisut saadaan toteutettua mahdollisimman kustannustehokkaasti. Säästät aikaa ja rahaa, kun otat meidät mukaan projektiisi!

   • ZYhtenäinen ilme

   Moni toivoo nykypäivänä yhtenäistä, siistiä ja selkeää sisustusta. Ammattilaisina osaamme ottaa huomioon sisustettavan kohteen kokonaisuutena ja sitoa sen yhtenäiseksi tilaksi asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitilojen uudistukseen liittyy usein sisustuksen lisäksi tilojen uudelleensuunnittelua, akustiikkaratkaisuja ja muita asioita, joissa ammattilaisen näkemys auttaa.

    • ZUusia ideoita

    Seuraamme aktiivisesti sisustusalan trendejä ja pohdimme innovatiivisia ratkaisuja sisustuskohteisiimme. Joskus sopiva sisustusratkaisu voi olla lähempänä, kuin arvaatkaan, mutta vasta ulkopuolisen silmät tekevät sen näkyväksi. Toisinaan taas tulee jumiuduttua tuttuun ja turvalliseen, jolloin autamme katsomaan tilaa ja käytössä olevia resursseja uudesta näkökulmasta.

    Tutustu palveluihimme

    Katso referenssimme

    Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme kertomuksiin referenssiemme kautta.

    Asiakkaamme puhuvat meistä näin:

    ”DESIGN BY HANNA K. & CO. on helppo ratkaisu asiakkaalle, jolla ei ole ylimääräistä aikaa toimitilauudistuksen miettimiseen. Sen lisäksi, että heidän asiantuntemuksensa ja ammattitaitonsa suunnittelutyössä näkyy lopputuloksessa, ovat joustavuus, palvelukyky ja hyvä tavoitettavuus asioita, joita arvostan asiakkaana.”

    – Laura Iivonen, Rantalainen

    ”Yhteistyö DESIGN BY HANNA K. & CO:n kanssa oli todella sujuvaa. Suunnittelutoimiston selkeä näkemys ja vahva tuki kulki mukanamme koko projektin ajan. Saumaton yhteistyö sujui hienosti etäyhteyksien avulla. Lopputulos kerää katseita ja ihastelevia kommentteja. Meillä on nyt modernit ja tasapainoiset työtilat, joihin on ilo tuoda myös asiakkaita.”

    – Mathias Nylund, Oy Nylund-Capital Ab

    ”Koimme, että DESIGN BY HANNA K. & CO:n tiimi oli helposti lähestyttävä ja sopeutuvainen. He johtivat projektia todella fiksusti ja ottivat oman roolinsa haltuun astumatta kuitenkaan kenenkään varpaille. Heidän kanssaan oli miellyttävää toimia, ja projekti meni jämptisti eteenpäin suunnitelmien mukaan. Sujuvan projektinjohdon ansiosta me saimme keskittyä rauhassa omaan työhömme ja nauttia projektin valmistuttua lopputuloksesta!”

    – Mia Storm, Certum Group Oy