The Story

Meillä oli tuotantoyhtiömme uusien toimitilojen visuaalisuudesta valmiiksi mielessä paljon ideoita ja ajatuksia. Koimme, että DESIGN BY HANNA K. & CO. voisi auttaa meitä konkretisoimaan ne käytäntöön sekä tuoda uutta inspiraatiota omien ajatustemme rinnalle.

Lähdimme suunnittelutyöhön aivan nollasta, mutta DESIGN BY HANNA K. & CO:n tiimi hahmotti ja havainnollisti hyvin tilan mahdollisuudet sekä miltä valmis tila tulisi näyttämään. He osasivat yhdistää käytännöllisyyden ja visuaalisuuden toimivaksi kokonaisuudeksi. Suunnittelutyön pohjana toimivat brändiimme liittyvät adjektiivit, ja on uskomatonta, kuinka tilat hehkuvat kokonaisuutena nyt juuri sitä, mitä lähdimme eri sanoilla hakemaan. Tähän tarvitaan taitoa.

DESIGN BY HANNA K. & CO:n kädenjälki näkyy erityisesti tuotantotilojemme toimiston puolella. Pidämme erityisesti värimaailmasta ja lasisista liukuovista, jotka meille suunniteltiin. Pidämme myös heidän tarkasta ja yksityiskohtiin huomiota kiinnittävästä työtavastaan. Avoimen kommunikaation ansiosta olimme asiakkaana aina ajan tasalla siitä, missä vaiheessa suunnittelutyön kanssa mentiin. Koimme myös inspiroivana sen, kuinka meille osattiin ehdottaa ja antaa sopivia ratkaisuja niin, että pysyttiin hyvin tilan tuomissa raameissa ja budjetissa.

DESIGN BY HANNA K. & CO:lla oli kokonaiskuva hyvin hallussa, pienimpiä yksityiskohtia myöten. Yhteistyömme koostui tällä kertaa suunnittelutyöstä, mutta mikäli projekti olisi ollut yhtään suurempi, olisi projektinjohto DESIGN BY HANNA K. & CO:n kautta ollut ehdoton valinta.

Osku Pienimäki
Yrittäjä, The Story

 

Suunnittelu Annina Ahlsved & Hanna K.