Rantalainen

DESIGN BY HANNA K. & CO. vastasi Rantalaisen kahden pääkaupunkiseudulla sijaitsevan toimiston tila- ja sisustussuunnittelukokonaisuudesta sekä projektinjohdosta. He suunnittelivat uudet tilat, hankkivat kalusteet ja koordinoivat koko projektin alusta loppuun. Suunnittelijat olivat helposti lähestyttäviä, käytännönläheisiä ja aina hyvin tavoitettavissa projektin aikana. Vaikka suunnittelutoimiston ja kohteidemme välillä oli fyysistä välimatkaa, emme huomanneet tätä projektin aikana lainkaan, vaan kaikki sujui saumattomasti. Suunnittelijoiden kanssa oli helppoa ja joustavaa toimia, ja muutoksiin reagoitiin aina nopeasti.

Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen! On hienoa huomata, kuinka meitä on kuunneltu aidosti projektin aikana: erityisesti brändivärien taitava käyttö, tilojen avaruus sekä raikas ja moderni ilme ovat saaneet kiitosta. Työntekijämme ovat kehuneet, että kyseessä ovat mukavimmat toimitilat, joissa he ovat meillä käyneet. Tulemmekin hyödyntämään samaa tilakonseptia myös tulevaisuudessa, kun muiden toimitilojen uudistukset ovat ajankohtaisia.

DESIGN BY HANNA K. & CO. on helppo ratkaisu asiakkaalle, jolla ei ole ylimääräistä aikaa toimitilauudistuksen miettimiseen. Sen lisäksi, että heidän asiantuntemuksensa ja ammattitaitonsa suunnittelutyössä näkyy lopputuloksessa, ovat joustavuus, palvelukyky ja hyvä tavoitettavuus asioita, joita arvostan asiakkaana.

Laura Iivonen
asiakkuusjohtaja, Rantalainen

 

Suunnittelu & projektinjohto Meri Rapo & Hanna K.