Oy Nylund Group Ab

DESIGN BY HANNA K. & CO suunnitteli ja koordinoi kokonaisvaltaisen toimitilauudistuksen Nylund Groupin Kirkkonummella sijaitseviin tiloihin. Kyseessä on noin 30 vuotta vanha kiinteistö, johon oli ajan saatossa tehty vain pintapuolisia remontteja. Nyt halusimme siistit ja yhtenäiset työtilat, jotka toimivat yhtä aikaa myös yhtiön valaisintuotteiden ja -ratkaisujen showroomina.

Annoimme DESIGN BY HANNA K. & CO:lle hyvin vapaat kädet. Toiveemme kuitenkin oli, että suunnitelma rakentuu valaistuksen ja valaistuksen ohjauksen ympärille. Tiloihin rakennettiinkin useita toimistoja, joissa jokaisessa on erilaiset ratkaisut valaistuksen suhteen. Samoin valaistuksilla leikiteltiin myös yhteistiloissa. Olemme erittäin tyytyväisiä tilojen selkeään ja yhtenäiseen lopputulokseen. Vaaleiden toimistojen ohella muissa tiloissa käytettiin rohkeasti yrityksemme brändivärejä. Kaikki ratkaisut elävät onnistuneesti käsi kädessä valaistuksen ja sen synkronoinnin kanssa.

Yhteistyö DESIGN BY HANNA K. & CO:n kanssa oli todella sujuvaa. Suunnittelutoimiston selkeä näkemys ja vahva tuki kulki mukanamme koko projektin ajan. Saumaton yhteistyö sujui hienosti etäyhteyksien avulla. Lopputulos kerää katseita ja ihastelevia kommentteja. Meillä on nyt modernit ja tasapainoiset työtilat, joihin on ilo tuoda myös asiakkaita.

Mathias Nylund
Toimitusjohtaja, Oy Nylund-Capital Ab

 

Suunnittelu & projektinjohto Meri Rapo & Hanna K.