OK Perintä Oy

Meillä OK Perinnällä on tärkeää tukea paikallista yrittäjyyttä, joten Hannan ottaminen mukaan toimitilojemme suunnitteluprojektiin oli luontainen valinta. Olen työskennellyt yrityksessä yli kymmenen vuotta, joten sen henki ja brändi ovat minulle erittäin tutut. Tämän myötä minulla oli jo mielessä valmiita ajatuksia toimitilojemme sisustamisesta. Pidin siitä, että Hannan kanssa pystyi luontevasti pallottelemaan ideoita ja ajatuksia sisustuksen suhteen.

Valmiit toimitilat ovat saaneet paljon kiitosta talomme sisältä. Tiloja on kehuttu moderneiksi ja raikkaiksi, mutta samalla viihtyisän kodikkaiksi. Erityiskiitosta ovat saaneet viimeisen päälle mietityt materiaali- ja värivalinnat sekä taidokkaat pienet yksityiskohdat, joilla Hanna loi toimistoomme tunnelmaa. Ehkäpä suurin ihastuksen aihe uudistuksessa on ollut kahvitilamme keittiö, joka muutti totaalisesti toimitilojemme ilmeen ja tunnelman.

Hannan kanssa työskentely on ennen kaikkea helppoa. Hän on tunnollinen ja työlleen omistautunut, pitää lupauksensa, kommunikoi avoimesti ja hoitaa hommat sovitusti aikataulussa. Hannan positiivinen asenne välittyy koko olemuksesta ja työotteesta. Paljon reissutyötä tekevänä arvostin projektin aikana myös sitä, että Hannalta löytyi joustavuutta tarpeen tullen.

Hanna on kaikin puolin mahtava yhteistyökumppani – suosittelen!

Terhi Rasku
HR-johtaja, OK Perintä Oy