Hietasaari Beach Club

Voitimme Hietasaari Beach Clubin kilpailutuksen, ja koska olemme monessa mukana, tiesimme jo alusta saakka, että tarvitsemme hankkeen onnistumiseksi mukaan hyviä johtajia. Hanketta rakennettiin allianssimallilla, jossa oli meidän yrityksemme lisäksi aktiviteeteista vastaava yritys. DESIGN BY HANNA K. & CO. johti koko allianssia, vastaten mm. hankkeen kokonaisvaltaisesta koordinoinnista.

Olimme tehneet aiemmin yhteistyötä DESIGN BY HANNA K. & CO:n kanssa muissa kohteissamme, joten tiesimme, että saamme heiltä laadukasta ja jämäkkää palvelua, jossa meitä kuunnellaan, mutta uskalletaan tarpeen mukaan myös haastaa asioissa, jotka voisi tehdä paremmin. Arvostan tätä piirrettä yhteistyössämme, sillä olen huomannut, että taito ja rohkeus haastaa riittävästi puuttuu monilta tekijöiltä. Pidän lisäksi DESIGN BY HANNA K. & CO:n ratkaisukeskeisestä ja luovasta otteesta sekä kyvystä jäsentää asioita ja johtaa erinomaisesti. Monipuolinen ja vahva osaaminen tilasuunnittelun eri osa-alueista aina rakentamisesta luvitukseen ja sisustussuunnittelusta kohteiden visualisointiin näkyy konkreettisesti käytännön työssä.

Yhteistyömme on sujunut hyvin: DESIGN BY HANNA K. & CO. on toiminut operatiivisen hankkeen vetäjänä ja vastannut yksityiskohdista, kun taas meidän roolimme asiakkaana on ollut ohjata isoa suuntaa. Lopputuloksena saamme hienon kokonaisuuden ja uutta elämyksellisyyttä Vaasaan.

Suosittelen lämpimästi DESIGN BY HANNA K. & CO:ta – etenkin silloin, kun kyseessä on projekti, joka tarvitsee loppuun saattamista ja vahvaa projektinjohtoa. Jos haluat, että suunnittelu- ja rakennusprojekti menee maaliin asti, valitse siihen tämä firma!

Tommi Mäki
yrittäjä, Sisäsataman Terassi Oy

 

Suunnittelu & projektinjohto Hanna K.