Duell

Toteutimme Duell-konsernin pääkonttorissa Mustasaaren Lintuvuoressa mittavan toimitilauudistuksen, jossa vanhaa matalaa varastotilaa muutettiin toimistotiloiksi sekä tehtiin laajennusosa. Projekti kesti kokonaisuudessaan yli vuoden, ja tänä aikana henkilöstömme työskenteli väliaikaistiloissa. Meille oli jo projektia hahmotellessa selkeä päätös ottaa DESIGN BY HANNA K. & CO johtamaan projektia, sillä olimme aiemmin tehneet menestyksekkäästi yhteistyötä DBHK:n kanssa tilojemme akustiikan parissa.

DESIGN BY HANNA K. & CO hoiti projektinjohdon erinomaisesti. Tämä vapautti runsaasti yhtiömme ihmisten aikaa ja helpotti mittavan tilamuutoksen toteuttamista. Kun toimitilauudistus johdettiin DBHK:n toimesta, projekti eteni koordinoidusti ja suunnitelmallisesti, ja kaikki matkan varrella tehdyt päätöksetkin tuli dokumentoitua tarkasti ja kattavasti. Tämä oli meille todella hyödyllistä, sillä meillä ei olisi ollut omaa kapasiteettia, saati sitten osaamista tämän mittakaavan projektin organisointiin.

Toimitilauudistuksessamme tuli huomioida se, että emme omista remontoitua kiinteistöä, joten ratkaisut tuli hyväksyttää myös vuokranantajallamme. DBHK:n tehokkaissa käsissä projekti eteni säntillisesti, ja meidän lisäksemme myös vuokranantaja otettiin hyvin huomioon päätöksenteossa. DBHK oli vastuussa kommunikoinnista rakentajan suuntaan, joten rakennustekniikka sekä sisustussuunnitelma kulkivat saumattomasti samaa polkua. Periaatteessa meille asiakkaan roolissa jäi tehtäväksi vain tehdä valintoja jo valmiiksi mietityistä toteutusvaihtoehdoista.

Halusimme remontoida henkilöstöllemme viihtyisät ja meidän näköisemme tilat. DBHK ymmärsi hyvin tarpeemme ja toiveemme, ja toteutti yhdessä tekemämme suunnitelmat myös kustannustehokkaasti käytännöllisyydestä tinkimättä. Olemme saaneet tiloistamme paljon positiivista palautetta sekä henkilöstöltämme että sidosryhmiltämme. Jos projektin aikana kohdattiin haasteita, se ei missään vaiheessa näkynyt meidän päässämme, vaan projektia voisi kuvata kaikin puolin huolettomaksi.

Riitta Niemelä
Talousjohtaja, Duell Oyj

Suunnittelu & projektinjohto Meri Rapo & Hanna K.