Dermosil

KATSO VIDEO – klikkaa tästä!

DESIGN BY HANNA K. & CO:lla oli tärkeä rooli uuden saippuatehtaamme ilmeen suunnittelussa. Työ alkoi kokonaisvaltaisen tilakonseptin luomisella, mitä voimme hyödyntää myös jatkossa eri tilojen suunnittelussa. Olimme itse vahvasti mukana suunnittelutyössä, sillä meille oli tärkeää kehittää yhdessä konsepti, joka toimii ohjenuorana tilojemme kehittämisessä niin värien, materiaalien kuin tunnelmankin osalta.

Konseptityön jälkeen DESIGN BY HANNA K. & CO. suunnitteli uusiin tiloihin konseptin mukaiset ratkaisut, kuten pintamateriaalit, valaistuksen, akustiikan sekä irto- ja kiintokalusteet. Saimme nähdä suunnitelmat myös havainnollistavina 3D-kuvina. Oli hienoa, että suunnittelutyössä mietittiin estetiikan lisäksi myös ratkaisujen toiminnallisuutta sekä varmistettiin, että suunnitelmat oli mahdollista toteuttaa teknisesti ja muokata juuri meidän budjettiimme sopiviksi.

DESIGN BY HANNA K. & CO:n toiminta on jämäkkää, kommunikointi aktiivista sekä projektin dokumentointi kattavaa. Hanna osasi työskennellä projektissa luontevasti eri alojen osaajien kanssa. Pidin erityisesti siitä, että meille uskallettiin ehdottaa rohkeitakin ratkaisuja ja haastaa ajattelemaan uudella tavalla. Tästä esimerkkinä on himmennettävät lasiseinät neukkarissa.

Meille oli tärkeää rakentaa pelkän tehtaan sijaan kaunis tehdas. Tehtaalle rakentuikin hyvän suunnittelutyön sekä valittujen värien, materiaalien ja muiden ratkaisuiden avulla juuri toivotunlainen lämmin tunnelma. Lopputuloksena saimme Euroopan kauneimman saippuatehtaan, jonka tilat ovat keränneet kehuja niin vierailijoilta kuin oman talon sisältäkin. Uusi neuvottelutilamme on nykyään ykkösvalinta kaikille, kun tarvitaan tilaa yhdessä työskentelyyn tai palavereihin!

Suvi Markko
Toimitusjohtaja, Dermosil

 

Suunnittelu & projektinjohto Hanna K.