Danfoss Vaasa

Danfossin Vaasan toimipisteen toimitilauudistus oli suuri tiukan aikataulun projekti, jossa haastetta toivat kiireen lisäksi myös maailmantilanteen aiheuttamat materiaalien saatavuusvaikeudet. DESIGN BY HANNA K. & CO kuitenkin taipui sujuvasti luoviin ratkaisuihin nopean aikataulun keskellä.

Meillä oli tarve uudistaa tuotekehityksemme kaikki tilat Vaasassa vastaamaan tämän päivän tarpeitamme. Remontoitavaa tilaa oli kahdessa kerroksessa yhteensä noin 1 500 neliömetrin verran. Vuonna 2001 rakennettu kiinteistö oli aiemmin avoin, iso halli, joka oli jaettu sermeillä looseiksi. DESIGN BY HANNA K. & CO:n avulla saimme parannettua akustiikkaa, selkeytettyä tilojen kokonaiskuvaa sekä lisättyä toimisto- ja neuvottelutiloja äänimaailmasta ja viihtyvyydestä tinkimättä.

Yhteistyö DESIGN BY HANNA K. & CO:n kanssa sujui mielestämme oikein hyvin. Projekti oli hyvin suuri ja kokonaisvaltainen, ja muutamista yllätyksistä huolimatta tiimi pysyi hyvin aikataulussa. Lopputulos on erittäin onnistunut. Tilat ovat nyt paremmin äänieristettyjä ja niissä on todella viihtyisää työskennellä. Erityisen tyytyväisiä käyttäjät ovat olleet myös yhteistilaan, jossa on mukava pitää taukoja ja keskustella kollegoiden kanssa. Toimisto tarjoaa jokaiselle tekijälle oman henkilökohtaisen työpisteen, ja nyt tilaa on hyvin myös uusille pian rekrytoitaville työntekijöille.

Leena Yliluoma

Head of Global Service in Finland, Danfoss

 

Suunnittelu & projektinjohto Marianne Myötänen & Hanna K.