Certum Oy

Tutustuimme DESIGN BY HANNA K. & CO:n yrittäjään BNI-verkoston kautta. Hanna tarttui heti tarpeeseemme, kun toimitilojen parannus tuli puheeksi: pidimme kovasti avokonttorityylisestä toimistostamme, mutta haastetta arkeen toivat riittävän työrauhan ja äänieristyksen puuttuminen.

DESIGN BY HANNA K. & CO:n tiimi tuli katsomaan ja mittaamaan tilat, minkä jälkeen he ehdottivat meille erilaisia ratkaisuja tilojen kehittämiseen. Me saimme valita useasta hyvin toimivasta vaihtoehdosta meille sopivan, minkä jälkeen DESIGN BY HANNA K. & CO. hoiti eteenpäin tarvittavat tilaukset, uudistustyön koordinoinnin ja projektinjohdon.

Koimme, että DESIGN BY HANNA K. & CO:n tiimi oli helposti lähestyttävä ja sopeutuvainen. He johtivat projektia todella fiksusti ja ottivat oman roolinsa haltuun astumatta kuitenkaan kenenkään varpaille. Heidän kanssaan oli miellyttävää toimia, ja projekti meni jämptisti eteenpäin suunnitelmien mukaan. Olemme erityisen tyytyväisiä tiloihin valittuihin materiaaleihin ja tuotteisiin. Esimerkiksi tilanjakajana toimivat äänieristysseinät ovat todella tyylikkäät – ne tuovat tilaan dynamiikkaa ja toimivat toivotusti työrauhan lisäämisessä.

Yhteistyömme on hyvä esimerkki siitä, kuinka paras lopputulos syntyy, kun antaa kunkin alan ammattilaisten hoitaa oman tonttinsa. DESIGN BY HANNA K. & CO. ehdotti laajasti erilaisia ratkaisuja, ja heidän kanssaan on helppo löytää omanlainen konsepti, joka sopii ihmisille, tiloille ja käytössä olevaan budjettiin. Sujuvan projektinjohdon ansiosta me saimme keskittyä rauhassa omaan työhömme ja nauttia projektin valmistuttua lopputuloksesta!

Mia Storm
Myyntijohtaja, Certum Group Oy

 

Suunnittelu Annina Ahlsved & Marianne Myötänen.