PALVELUT YRITYKSILLE

Monessa yrityksessä toimitiloja sisustetaan pala kerrallaan: ostetaan uusia kalusteita sitä mukaa, kun niitä tarvitaan. Tästä syntyy ajan myötä usein sekava kokonaisuus. Tilojen väri-, akustiikka tai valaistussuunnittelu unohtuvat, kun työt painavat päälle. Sisustaminen ei monesti ole oikein kenenkään vastuulla eikä suunnitteluun ole aikaa, innostusta tai osaamista. Tiloista kuitenkin haluttaisiin saada viihtyisämmät ja toimivammat – tiedostetaan, että kivoissa tiloissa kaikki viihtyvät paremmin ja toimivuus lisää työn tuottavuutta.

Jotta asiakkaiden olisi helpompi valita itselleen sopiva tapa uudistaa yrityksen toimitiloja, olemme paketoineet palvelumme kolmeen eri vaihtoehtoon. Pakettien sisällöt vastaavat yleisimpiä tarpeita, mitä monella yrityksellä on. Pakettien ideana on myös se, muutosten määrä ja projektin laajuus kasvavat asteittain. Näin sisustamisen voi aloittaa pienillä panoksilla ja sitä voi laajentaa fiksusti pala kerrallaan. Voit siis halutessasi toteuttaa ensin palvelun 1 ja jatkaa palvelulla 2 vaikka seuraavana vuonna. Paketteihin voidaan myös ostaa lisäosia tarvittaessa. Mikä vaihtoehto sopisi oman yrityksesi tilanteeseen parhaiten? Suunnittelutyön voi aina ostaa myös yhteen tai muutamaan tilaan, tarpeen mukaan.

Viihtyisä ja brändin näköinen toimisto

alk. 1 690€ (alv 0%)

Löydetään tilojen sisustukseen punainen lanka, millä tilat saadaan brändin näköiseksi ja viihtyisäksi. Uudistukset painottuvat yksinkertaisella tavalla toteutettaviin muutoksiin esim. pintojen maalaamiseen, vanhojen ja uusien kalusteiden yhdistämiseen ja sisustuksen punaista lankaa tukeviin sisustuselementteihin. Tällä palvelulla saat yksinkertaisilla muutoksilla toimistosta viihtyisän ja yrityksen näköisen. Voit valita, haluatko tehdä muutokset itse, vai tilaatko meidät toteuttamaan muutokset.

Harmoninen ja tehokas työtila

alk. 4 590€ (alv 0%)

Panostetaan työpisteiden ja työtilan kokonaistoimivuuteen ja viihtyvyyteen. Uudistuksessa keskitytään koko työtilan tai toimiston toimivuuden parantamiseen mm. äänimaailman, valaistuksen ja työpisteiden sijoittelun suunnittelulla. Lisäksi suunnittelussa kiinnitetään huomiota viihtyvyyteen tekemällä yrityksen ilmettä tukevia väri- ja tekstiilivalintoja. Tämä palvelu sopii yritykselle, joka haluaa parantaa työntekijöiden keskittymismahdollisuuksia ja samalla luoda tilaan yrityksen näköisen, yhtenäisen ilmeen. Myös tämä palvelu voidaan toteuttaa siten, että teemme vain suunnittelun ja yritys hoitaa toteutuksen itse tai voimme hoitaa projektin valmiiksi avaimet käteen.

Tilakonsepti – täysin uudistetut tilat

(hinta projektin laajuuden mukaan)

Kokonaismuutoksessa lähdetään liikkeelle puhtaalta pöydältä ja suunnitellaan tiloihin uusi konsepti. Tällöin yrityksellä on joko uusi tai vanha tila, josta halutaan rakentaa täysin yrityksen toiveiden mukaiset toimitilat. Suunnitelma sisältää tilasuunnittelun, jossa otetaan kantaa toimintojen sijoitteluun ja siirtämiseen, seinärakenteiden siirtoon, pintamateriaalisuunnitteluun lattiasta kattoon, kokonaisvaltaiseen irtokaluste- ja tekstiilisuunnitteluun, akustiikka- ja valaistusuunnitteluun. Suunnitelmiin tehdään myös piensisustus ja yksityiskohtasuunnittelu. Suunnittelu sopii yritykselle, joka haluaa panostaa vahvasti omaan yritysilmeeseen, työtilojen tehokkuuteen ja viihtyvyyteen.

YKSITTÄISEN TILAN SUUNNITTELU

Toteutamme yrityksille yksittäisten tilojen uudistuksia. Näitä ovat mm. sisäänkäynnit, aulat, neuvottelutilat, keittiöt, saniteettitilat ja saunaosastot.


ESIMERKKI:
Toimiva neuvotteluhuone – tehokas kokous

Suunnittelussa keskitytään neljään pääasiaan: yhteyksiin, akustiikkaan, valaistukseen ja viihtyisään, yrityksen näköiseen ilmeeseen. Suunnittelussa varmistetaan, että sähkö-, netti- ja av-liitännät toimivat ja mikrofonit ja äänentoisto pelaavat. Tarvittaessa näihin tehdään muutossuunnitelma. Akustiikka ja valaistuvat vaikuttavat merkittävästi siihen, miten miellyttäväksi ja helpoksi työn tekeminen koetaan. Pinnistely näkemisen ja kuulemisen suhteen aiheuttavat ärtymystä. Siksi akustiikan ja valaistuksen tarkistus ja suunnittelu ovat tärkeä osa neuvotteluhuoneen suunnittelua. Viihtyvyyteen vaikutetaan myös suunnittelemalla väritys ja yksityiskohdat tukemaan yrityksen brändiä.

Miksi palkata suunnittelija?

SÄÄSTÄT AIKAA JA RAHAA

Sisustuksen ammattilaisina meillä on vahva tietotaito sisustukseen ja rakentamiseen liittyvistä ratkaisuista, materiaaleista ja trendeistä. Monipuolisten verkostojen ja laajan tietotaidon ansiosta osaamme kertoa, kuinka toivomasi sisustustyyli ja -ratkaisut saadaan toteutettua mahdollisimman kustannustehokkaasti. Säästät aikaa ja rahaa, kun otat meidät mukaan projektiisi!

YHTENÄINEN ILME

Moni toivoo nykypäivänä yhtenäistä, siistiä ja selkeää sisustusta. Ammattilaisina osaamme ottaa huomioon sisustettavan kohteen kokonaisuutena ja sitoa sen yhtenäiseksi tilaksi asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitilojen uudistukseen liittyy usein sisustuksen lisäksi tilojen uudelleensuunnittelua, akustiikkaratkaisuja ja muita asioita, joissa ammattilaisen näkemys auttaa.

UUSIA IDEOITA

Seuraamme aktiivisesti sisustusalan trendejä ja pohdimme innovatiivisia ratkaisuja sisustuskohteisiimme. Joskus sopiva sisustusratkaisu voi olla lähempänä, kuin arvaatkaan, mutta vasta ulkopuolisen silmät tekevät sen näkyväksi. Toisinaan taas tulee jumiuduttua tuttuun ja turvalliseen, jolloin autamme katsomaan tilaa ja käytössä olevia resursseja uudesta näkökulmasta.

PROJEKTINJOHTO

Meillä yhdistyy ymmärrys rakentamisesta ja suunnittelusta – esteettisiä ratkaisuja järkevällä tavalla toteutettuna. Luomme toimivia ja asiakkaan brändin näköisiä tiloja fiksusti ja kustannustehokkaasti. Meillä on rautainen projektinhallintakyky ja hoidamme asiat niin, ettei asiakkaan tarvitse käyttää omaa aikaansa projektinjohtamiseen.

Projekti on voinut olla jo jonkin aikaa käynnissä tai sitten se odottaa täysin alkutekijöissä toteuttamistaan – toimimme asiakas edellä ja huomioimme mahdolliset muutokset myös matkan varrella.

Usein projektit, joissa tarvitaan erillinen tiiminvetäjä, koostuvat useista eri askelista ja elementeistä, minkä vuoksi käymme heti ensimmäisenä asiakkaan kanssa läpi projektin eri vaiheet ja mukana olevat tahoa. Tämän jälkeen on helppo tehdä tarjous kokonaisuudesta, jota lähdemme viemään eteenpäin.

Kysy lisää!

hanna@designbyhannak.fi / 050 533 9851

Millaista on tehdä yhteistyötä kanssamme?

DESIGN BY HANNA K. & CO:lla on vahva esteettinen osaaminen, tietotaitoa teknisistä ratkaisuista sekä into luoda asiakkaillemme toimivia ja tyylikkäitä toimitiloja. Esteettisten ja toimivien tilojen ideointi ja suunnittelu on inspiroivaa ja joskus jopa helppoa paperilla. Sisustaminen on kuitenkin kaluste- ja tekstiilivalintojen lisäksi myös rakentamista, jossa tulee ymmärtää pintamateriaalien ja kalusteiden lisäksi, kuinka ratkaisut voidaan toteuttaa.

Toteutamme asiakkaidemme visioita ja unelmia rakennusteknisesti ja kustannuksiltaan järkevällä tavalla. Siksi suunnitelmat tehdään meillä aina asiakas edellä. Meillä on näkemystä ja uskallusta kertoa, kuinka asiat kannattaa tehdä, mutta myös luonteva tapa pallotella ja suunnitella asioita yhdessä asiakkaan kanssa. Huomioimme joustavasti mahdolliset muutokset matkan varrella.

Asiakkailta kuultua:

  • Tehokas, järjestelmällinen ja toimeen tarttuva
  • Vahva esteettinen silmä ja laaja tietotaito sisustamisesta
  • Hyvät verkostot laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi