PALVELUT YRITYKSILLE

Suunnitelmasta toimivaksi tilaksi.

Yrityksen toimitilan uudistuksen kokonaisuus riippuu asiakkaan toiveista, käytössä olevista resursseista sekä sisustettavan tilan koosta. Toimitilojen sisustussuunnitelman pohjana on kuitenkin aina yrityksen brändi sekä asiakkaan visiot ja unelmat.

ASIAKAS KERTOO:

Hannasta välittyi, että häntä aidosti kiinnosti, että toimitiloistamme tulee mahdollisimman viihtyisät ja mukavat!  Hennamari Hietala / InMedi Oy

Tilaa kätevä toimitilauudistuksen checklist

Checklist auttaa kartoittamaan oman toimitilan muutostarpeita. Tulosta ja täytä!


Tilaamalla checklistin liityt DESIGN BY HANNA K. & CO:n postituslistalle. Voit milloin tahansa poistua listalta.

Mitä pakettiin sisältyy?

Jokaisen toimitilan suunnittelupaketti rakentuu asiakkaan tarpeiden mukaan. Projektiin voidaan valita yksi tai useampi näistä osa-alueista:

Pintamateriaalien suunnittelu

Suunnitellaan kohteen seinien, lattioiden ja kattojen pintamateriaalit.

Kiintokalusteiden suunnittelu

Sopivien kiintokalusteiden suunnittelu esim. toimistokeittiöön.

Irtokalusteiden suunnittelu

Uusien irtokalusteiden etsiminen ja yhteensovittaminen mahdollisten olemassaolevien kalusteiden kanssa.

Tekstiilisuunnittelu

Valitaan kohteen tiloihin verhot, matot ja tyynyt.

Piensisustus

Sisustuksen viimeistely ja yksityiskohtien suunnittelu.

3D-suunnittelu

Kaksiulotteiset piirustukset antavat hyvän kuvan, mutta suunnitelma herää todella henkiin, kun hyödynnetään modernia 3D-suunnittelutekniikkaa. Etenkin tilasuunnittelu saa uuden ulottuvuuden, kun suunnitelmat tehdään 3D-muotoon. Tällöin niiden toimivuus on helpompi hahmottaa ja muutosten vaikutukset näkee kaksiulotteista piirrosta konkreettisemmin.

Akustiikkasuunnittelu

Oikealla akustiikkasuunnittelulla voidaan poistaa toimitiloista häiritseviä kaikuja tai hiljentää avokonttorin hälinää. Akustiikkasuunnitelman toteuttamiseen löytyy nykyään tuotteita monipuolisesti eri väreissä, muodoissa ja materiaaleissa.

Valaistussuunnittelu

Nykypäivän jatkuvasti kehittyvä valaistustekniikka tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia toimitilojen viihtyisyyden lisäämiseen ja käytettävyyden parantamiseen. Valaisulla on mahdollista luoda persoonallisia ratkaisuja, joista on silmänilon lisäksi myös hyötyä työn tohinassa.

Kuinka prosessi etenee?

Jokainen sisustussuunnitelma lähtee asiakkaan tarpeiden ja toiveiden kartoittamisesta, sillä ne ovat koko suunnitteluprosessin perusta. Tilassa voi myös olla jo valmiina elementtejä, jotka halutaan säilyttää. Teemme aina suunnitelmat asiakas edellä ja huomioimme mahdolliset muutokset myös matkan varrella.

Miten suunnitteluprosessi etenee?

  1. Kartoitamme tilanteesi ja mieleisesi tyylisuunnan. Keskustelemme myös budjetista, joka toimii pohjana suunnitteluvaiheessa.
  2. Teemme sinulle tarjouksen sovitusta kokonaisuudesta.
  3. Esittelemme tehdyt suunnitelmat ja teemme tarvittavat muutokset toiveidesi pohjalta.
  4. Käymme vielä lopullisen suunnitelman eri elementit yhdessä läpi ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiin.
  5. Sovittaessa olemme mukana myös seuraamassa suunnitelman toteutusta ja varmistamassa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Tutustu projektinjohdon palveluihimme!

Saanko itse olla mukana suunnittelussa?

Voit itse valita, kuinka paljon haluat olla mukana! Meillä on näkemystä ja uskallusta kertoa, kuinka asiat kannattaa tehdä, mutta myös luonteva tapa pallotella ja suunnitella asioita yhdessä asiakkaan kanssa. Meillä on rautainen projektinhallintakyky ja hoidamme asiat siten, ettei asiakkaan tarvitse käyttää omaa aikaansa projektin johtamiseen.

“Minulla oli jo mielessä valmiita ajatuksia toimitilojemme sisustamisesta. Pidin siitä, että Hannan kanssa pystyi luontevasti pallottelemaan ideoita ja ajatuksia sisustuksen suhteen.” – Terhi Rasku / OK Perintä

“Teimme suunnittelutyötä tiiviisti yhdessä, sillä minulle oli tärkeää päästä itse vaikuttamaan lopputulokseen.” – Hennamari Hietala / InMedi Oy

“Saimme oman äänemme kuuluviin, ja lopputuloksesta tuli aivan yrityksemme näköinen.” – Eliina Puijola / Herea Oy

Millaisia toimitiloja olette suunnitelleet aiemmin?