PALVELUT YRITYKSILLE

Yritysten toimitiloja on monenlaisia ja suunnittelun laajuus riippuu asiakkaan toiveista, käytössä olevista resursseista sekä sisustettavan tilan koosta. Toimitilojen sisustussuunnitelman pohjana on kuitenkin aina yrityksen ilme: logo, värimaailma ja brändi.

ASIAKAS KERTOO:

Hannasta välittyi, että häntä aidosti kiinnosti, että toimitiloistamme tulee mahdollisimman viihtyisät ja mukavat!  Hennamari Hietala / InMedi Oy

Mitä pakettiin sisältyy?

Jokaisen toimitilan suunnittelupaketti rakentuu asiakkaan tarpeiden mukaan. Projektiin voidaan valita yksi tai useampi näistä osa-alueista:

Pintamateriaalien suunnittelu

Suunnitellaan kohteen seinien, lattioiden ja kattojen pintamateriaalit.

Kiintokalusteiden suunnittelu

Sopivien kiintokalusteiden suunnittelu esim. toimistokeittiöön, sis. tarjouspyynnön yhdeltä toimijalta

Irtokalusteiden suunnittelu

Uusien irtokalusteiden etsiminen ja yhteensovittaminen mahdollisten olemassaolevien kalusteiden kanssa.

Tekstiilisuunnittelu

Valitaan kohteen tiloihin verhot, matot ja tyynyt.

Piensisustus

Sisustuksen viimeistely ja yksityiskohtien suunnittelu.

3D-suunnittelu

Kaksiulotteiset piirustukset antavat hyvän kuvan, mutta suunnitelma herää todella henkiin, kun hyödynnetään modernia 3D-suunnittelutekniikkaa. Etenkin tilasuunnittelu saa uuden ulottuvuuden, kun suunnitelmat tehdään 3D-muotoon. Tällöin niiden toimivuus on helpompi hahmottaa ja muutosten vaikutukset näkee kaksiulotteista piirrosta konkreettisemmin.

Akustiikkasuunnittelu

Oikealla akustiikkasuunnittelulla voidaan poistaa toimitiloista häiritseviä kaikuja tai hiljentää avokonttorin hälinää. Akustiikkasuunnitelman toteuttamiseen löytyy nykyään tuotteita monipuolisesti eri väreissä, muodoissa ja materiaaleissa.

Valaistussuunnittelu

Nykypäivän jatkuvasti kehittyvä valaistustekniikka tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia toimitilojen viihtyisyyden lisäämiseen ja käytettävyyden parantamiseen. Valaisulla on mahdollista luoda persoonallisia ratkaisuja, joista on silmänilon lisäksi myös hyötyä työn tohinassa.

Kuinka prosessi etenee?

Jokainen sisustussuunnitelmani lähtee asiakkaan tarpeiden ja toiveiden kartoittamisesta, sillä ne ovat koko suunnitteluprosessin perusta. Tilassa voi myös olla jo valmiina elementtejä, jotka halutaan säilyttää. Teen aina suunnitelmat asiakas edellä ja huomioin mahdolliset muutokset myös matkan varrella.

Miten suunnitteluprosessi etenee?

  1. Kartoitan tilanteesi ja mieleisesi tyylisuunnan. Keskustelemme myös budjetista, joka toimii pohjana suunnitteluvaiheessa.
  2. Teen sinulle tarjouksen sovitusta kokonaisuudesta.
  3. Esittelen tekemäni suunnitelmat ja teen tarvittavat muutokset toiveidesi pohjalta.
  4. Käymme vielä lopullisen suunnitelman eri elementit yhdessä läpi ja vastaan mahdollisiin kysymyksiisi.
  5. Sovittaessa olen mukana myös seuraamassa suunnitelman toteutusta ja varmistamassa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Saanko itse olla mukana suunnittelussa?

Voit itse valita, kuinka paljon haluat olla mukana! Olen saanut paljon positiivista palautetta osallistavasta työskentelytavastani, jossa asiakas saa olla mukana sisustusprojektissa haluamallaan tavalla. Toteutan täysin avaimet käteen -projekteja, joissa asiakkaan ei tarvitse vaivata päätään lainkaan, mutta yhä useammalla asiakkaalla on omia ideoita, visioita ja ajatuksia, joita kuulen mielelläni.

”Minulla oli jo mielessä valmiita ajatuksia toimitilojemme sisustamisesta. Pidin siitä, että Hannan kanssa pystyi luontevasti pallottelemaan ideoita ja ajatuksia sisustuksen suhteen.” – Terhi Rasku / OK Perintä

”Teimme suunnittelutyötä tiiviisti yhdessä, sillä minulle oli tärkeää päästä itse vaikuttamaan lopputulokseen. Minusta Hannan kanssa on äärettömän helppo toimia.” – Hennamari Hietala / InMedi Oy

”Hannan kanssa saimme oman äänemme kuuluviin, ja lopputuloksesta tuli aivan yrityksemme näköinen.” – Eliina Puijola / Herea Oy

Millaisia toimitiloja olet suunnitellut aiemmin?