PROJEKTINJOHTO

Toisinaan projektit venyvät ja erehdysten määrä lisääntyy, kun kokonaisuudelle ei ole määritetty selkeää johtajaa. Tämä on vaarana etenkin projekteissa, joissa käytetään monen eri alan osaajan palveluita: kommunikaation eri tahojen välillä tulee toimia saumattomasti. Timanttinen tiiminvetäjä pitää kokonaisuuden kasassa ja varmistaa, että hommat hoituvat sovitusti.

ASIAKAS KERTOO:

Pidän siitä, että Hanna kuuntelee asiakasta, mutta osaa myös tarvittaessa ottaa ohjat ja tehdä itsenäisiä päätöksiä. Hanna osaa nähdä projektin kokonaisuutena ja tehdä päätökset sen onnistumisen parhaaksi. Jenni Parpala / Kiffel Oy

Mitä pakettiin sisältyy?

Rakennamme kunkin asiakkaan tarpeisiin sopivan paketin. Usein projektit, joissa tarvitaan erillinen tiiminvetäjä, koostuvat useista eri askelista ja elementeistä, minkä vuoksi käymme heti ensimmäisenä asiakkaan kanssa läpi projektin eri vaiheet ja mukana olevat tahoa. Tämän jälkeen on helppo tehdä tarjous kokonaisuudesta, jota lähdemme viemään eteenpäin.

Kuinka prosessi etenee?

Jokainen projektimme lähtee asiakkaan tarpeiden ja toiveiden kartoittamisesta, sillä ne ovat koko prosessin perusta. Projekti on voinut olla jo jonkin aikaa käynnissä tai sitten se odottaa täysin alkutekijöissä toteuttamistaan – toimimme asiakas edellä ja huomioimme mahdolliset muutokset myös matkan varrella.

Miten suunnitteluprosessi etenee?

  1. Kartoitamme tilanteesi ja mahdolliset erityistoiveet projektinjohtamisen suhteen. Keskustelemme myös budjetista.
  2. Teemme sinulle tarjouksen sovitusta kokonaisuudesta.
  3. Otamme yhteyttä projektin eri tahoihin, esittäydymme ja pidämme kaikki ajan tasalla projektin kulusta.
  4. Huolehdimme muutostilanteissa, että kaikki ovat kartalla ja hoidamme mahdolliset ongelmatilanteet niin, että projekti voi jatkua ilman häiriöitä.
  5. Pidämme asiakkaan ajan tasalla projektin kulusta koko mukanaolomme ajan.

Teettekö avaimet käteen -paketteja?

Teemme kaikenkokoisia projekteja aina suurten toimitilauudistusten koordinoinnista pienempiin sisustustarpeisiin. Myös pienemmät remontti- tai rakennuskohteiden uudistukset onnistuvat kauttamme.

Asiakas saa olla mukana niin paljon tai vähän kuin haluaa: toiset tykkäävät kulkea koko projektin tiiviisti mukana, toiset taas pitävät enemmän avaimet käteen -tyyppisestä ratkaisusta. Hoidamme projektin koordinoinnin ja seurannan täysin itsenäisesti asiakkaan niin halutessa.

Millaisissa kohteissa olette toimineet projektinjohtajana?