PROJEKTINJOHTO

Meillä yhdistyy ymmärrys rakentamisesta ja suunnittelusta - esteettisiä ratkaisuja järkevällä tavalla toteutettuna. Luomme toimivia ja asiakkaan brändin näköisiä tiloja fiksusti ja kustannustehokkaasti. Meillä on rautainen projektinhallintakyky ja hoidamme asiat niin, ettei asiakkaan tarvitse käyttää omaa aikaansa projektinjohtamiseen.

ASIAKAS KERTOO:

Pidän siitä, että Hanna kuuntelee asiakasta, mutta osaa myös tarvittaessa ottaa ohjat ja tehdä itsenäisiä päätöksiä. Hanna osaa nähdä projektin kokonaisuutena ja tehdä päätökset sen onnistumisen parhaaksi. Jenni Parpala / Kiffel Oy

Mitä pakettiin sisältyy?

Rakennamme kunkin asiakkaan tarpeisiin sopivan paketin. Usein projektit, joissa tarvitaan erillinen tiiminvetäjä, koostuvat useista eri askelista ja elementeistä, minkä vuoksi käymme heti ensimmäisenä asiakkaan kanssa läpi projektin eri vaiheet ja mukana olevat tahoa. Tämän jälkeen on helppo tehdä tarjous kokonaisuudesta, jota lähdemme viemään eteenpäin.

Kuinka prosessi etenee?

Jokainen projektimme lähtee asiakkaan tarpeiden ja toiveiden kartoittamisesta, sillä ne ovat koko prosessin perusta. Projekti on voinut olla jo jonkin aikaa käynnissä tai sitten se odottaa täysin alkutekijöissä toteuttamistaan – toimimme asiakas edellä ja huomioimme mahdolliset muutokset myös matkan varrella.

Miten suunnitteluprosessi etenee?

  1. Kartoitamme tilanteesi ja mahdolliset erityistoiveet projektinjohtamisen suhteen. Keskustelemme myös budjetista.
  2. Teemme sinulle tarjouksen sovitusta kokonaisuudesta.
  3. Otamme yhteyttä projektin eri tahoihin, esittäydymme ja pidämme kaikki ajan tasalla projektin kulusta.
  4. Huolehdimme muutostilanteissa, että kaikki ovat kartalla ja hoidamme mahdolliset ongelmatilanteet niin, että projekti voi jatkua ilman häiriöitä.
  5. Pidämme asiakkaan ajan tasalla projektin kulusta koko mukanaolomme ajan.

Teettekö avaimet käteen -paketteja?

Teemme kaikenkokoisia projekteja aina suurten toimitilauudistusten koordinoinnista pienempiin sisustustarpeisiin. Meillä on näkemystä ja uskallusta kertoa, kuinka asiat kannattaa tehdä, mutta myös luonteva tapa pallotella ja suunnitella asioita yhdessä asiakkaan kanssa. Päätät itse, kuinka paljon tahdot osallistua projektiin!

Meillä on rautainen projektinhallintakyky ja hoidamme asiat aina niin, ettei asiakkaan tarvitse käyttää projektiin ylimääräistä aikaa.

Millaisissa kohteissa olette toimineet projektinjohtajana?