SÄÄSTÄT AIKAA JA RAHAA

Sisustuksen ammattilaisena minulla on vahva tietotaito sisustukseen ja rakentamiseen liittyvistä ratkaisuista, materiaaleista ja trendeistä. Minulla on myös vinkit siihen, kuinka toivomasi sisustustyyli ja -ratkaisut saadaan toteutettua mahdollisimman kustannustehokkaasti. Säästät aikaa ja rahaa, kun otat projektiisi mukaan sisustussuunnittelijan!

YHTENÄINEN ILME

Moni toivoo nykypäivänä yhtenäistä, siistiä ja selkeää sisustusta, mutta lopputulos saattaa olla sillisalaatti, jos ei ole ihan varma, mitä tekee. Ammattilaisena osaan ottaa huomioon sisustettavan kohteen kokonaisuutena ja sitoa koko sisustuksen yhtenäiseksi. Näin syntyy harmoninen ja miellyttävä ympäristö, jossa viihtyy varmasti.

UUSIA IDEOITA

Seuraan aktiivisesti sisustusalan trendejä ja pohdin innovatiivisia ratkaisuja sisustuskohteisiini. Joskus juuri sinulle sopiva sisustusratkaisu voi olla aivan nenäsi alla, mutta vasta ulkopuolisen silmät tekevät sen näkyväksi. Toisinaan taas tulee jumiuduttua tuttuun ja turvalliseen, jolloin sisustussuunnittelija voi auttaa kokeilemaan jotain uutta sisustuksen saralla.

1. PALVELUT YRITYKSILLE

Eikö toimitilasi sisustusprojekti etene? Ideoita riittää, mutta aika on kortilla? Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat!

LUE LISÄÄ

2. PALVELUT KOTITALOUKSILLE

Haluatko ammattilaisen tueksi kodin rakennus- tai remonttiprojekteihin? Autan sinua aina omakotitalon rakennusvaiheesta pienempiin remontteihin ja stailaukseen!

LUE LISÄÄ

3. PROJEKTINJOHTO

Kaipaatko sisustus- tai rakennusprojektiisi koordinaattoria? Saat minusta timanttisen tiiminvetäjän!

LUE LISÄÄ

4. AKUSTIIKKA-, VALAISTUS- JA 3D-SUUNNITTELU

Tuotan sisustus- ja projektinjohtopalveluiden lisäksi akustiikka-, valaistus- ja 3D-suunnittelua. Suunnittelemani kokonaisuudet on helppo toteuttaa yhteistyökumppaniverkostoni kautta. Ota yhteyttä, mikäli voin olla avuksi projektissasi!

Millaista on tehdä yhteistyötä kanssani?

Olen ollut mukana useissa rakennusprojekteissa ja työskennellyt alan ammattilaisten kanssa, minkä vuoksi minulla on vahvan esteettisen osaamisen lisäksi myös paljon tietoa rakentamisesta ja siihen liittyvistä ratkaisuista. Teen aina suunnitelmat asiakas edellä, antaen tilaa myös asiakkaan omille ideoille. Huomioin joustavasti mahdolliset muutokset matkan varrella.

Asiakkailta kuultua:

  • Tehokas, järjestelmällinen ja toimeen tarttuva
  • Vahva esteettinen silmä ja laaja tietotaito sisustamisesta
  • Hyvät verkostot laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi

YHTEISTYÖSSÄ

Teen yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa, jotta lopputulos on asiakkaan kannalta mahdollisimman onnistunut ja laadukkaasti toteutettu. Valitsen yhteistyökumppaneikseni sellaisia tahoja, joihin luotan ja joiden työskentelytavasta pidän!

Puustelli tunnetaan korkealuokkaisista keittiöistä, joissa yhdistyvät toimivat ja laadukkaat, aikaa ja elämää kestävät kalusteratkaisut.

Kastelli on Suomen ylivoimaisesti ostetuin talomerkki, jonka talopakettien muunneltavuus ja energiatehokkuus ovat huippuluokkaa.

Euroflora luo vihreän tuulahduksen, raikkaampaa ilmaa ja pehmeämpää akustiikkaa vihersisustuksen keinoin.

Pohjanmaan SA-Sähkö Electrics Oy Ltd on asiantunteva sähköliike, jolta onnistuvat niin laajat kuin pienemmätkin sähkötyöt ja -urakat.

Lapua Floors valmistaa räätälöitynä aidot LED -öljyvahatut tammiparketit. Löydät tiloistamme brändin showroomin, sillä olemme alueemme ainoa näiden lattioiden jälleenmyyjä!

Ekologisuuteen panostavan ompelimo-verhoomo Willa Wasan palveluihin kuuluvat niin ompelutyöt, verhoilut kuin kangas- ja tarvikemyyntikin.

Akustiikkapalvelut luo rauhallisempia ja viihtyisämpiä tiloja yhdistämällä toimivan akustiikan ja sisustuksen, tarjoten yksilöllisiä ja esteettisiä ratkaisuja.

Vuonna 1993 perustettu aurinkosuoja-alan yritys, jolla on laaja tuotevalikoima mm. säleverhoja, markiiseja ja erilaisia kaihtimia.

Donewell Team on erikoistunut kylpyhuone- ja saunaremonttien laadukkaisiin toteutuksiin. Remontit ja asennukset Vaasassa ja lähikunnissa, tavaratoimitukset ympäri Suomen.

Mattokeisari on alueen johtava matto- ja pesulapalveluiden tuottaja, joka pesee sen, mitä muut eivät uskalla. Yritys toteuttaa kiinteistömatot mittatilaustyönä. Jokainen asiakkaalle lähtevä matto on aidosti puhdas ja asiakkaan tarpeiden mukainen.