SÄÄSTÄT AIKAA JA RAHAA

Sisustuksen ammattilaisina meillä on vahva tietotaito sisustukseen ja rakentamiseen liittyvistä ratkaisuista, materiaaleista ja trendeistä. Monipuolisten verkostojen ja laajan tietotaidon ansiosta osaamme kertoa, kuinka toivomasi sisustustyyli ja -ratkaisut saadaan toteutettua mahdollisimman kustannustehokkaasti. Säästät aikaa ja rahaa, kun otat meidät mukaan projektiisi!

YHTENÄINEN ILME

Moni toivoo nykypäivänä yhtenäistä, siistiä ja selkeää sisustusta. Ammattilaisina osaamme ottaa huomioon sisustettavan kohteen kokonaisuutena ja sitoa sen yhtenäiseksi tilaksi asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitilojen uudistukseen liittyy usein sisustuksen lisäksi tilojen uudelleensuunnittelua, akustiikkaratkaisuja ja muita asioita, joissa ammattilaisen näkemys auttaa.

UUSIA IDEOITA

Seuraamme aktiivisesti sisustusalan trendejä ja pohdimme innovatiivisia ratkaisuja sisustuskohteisiimme. Joskus sopiva sisustusratkaisu voi olla lähempänä, kuin arvaatkaan, mutta vasta ulkopuolisen silmät tekevät sen näkyväksi. Toisinaan taas tulee jumiuduttua tuttuun ja turvalliseen, jolloin autamme katsomaan tilaa ja käytössä olevia resursseja uudesta näkökulmasta.

1. PALVELUT YRITYKSILLE

Eikö toimitilasi sisustusprojekti etene? Ideoita riittää, mutta aika on kortilla? Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat!

LUE LISÄÄ

2. PROJEKTINJOHTO

Kaipaatko sisustus-, rakennus- tai remonttiprojektiisi koordinaattoria? Meiltä löytyy timanttinen projektinjohto-osaaminen!

LUE LISÄÄ

3. AKUSTIIKKA-, VALAISTUS- JA 3D-SUUNNITTELU

Tuotamme sisustus- ja projektinjohtopalveluiden lisäksi akustiikka-, valaistus- ja 3D-suunnittelua. Suunnitellut kokonaisuudet on helppo toteuttaa yhteistyökumppaniverkostomme kautta. Ota yhteyttä, mikäli voimme olla avuksi projektissasi!

Millaista on tehdä yhteistyötä kanssamme?

DESIGN BY HANNA K. & CO:lla on vahva esteettinen osaaminen, tietotaitoa teknisistä ratkaisuista sekä into luoda asiakkaillemme toimivia ja tyylikkäitä toimitiloja.

Suunnitelmat tehdään aina asiakas edellä, jotta lopputuloksesta tulee asiakkaan brändiä tukeva ja mahdollisimman viihtyisä. Meiltä onnistuu niin tiivis työskentely asiakkaan kanssa yhdessä kuin täysin avaimet käteen -toteutuksena tehdyt suunnitteluprojektit. Huomioimme joustavasti mahdolliset muutokset matkan varrella.

Asiakkailta kuultua:

  • Tehokas, järjestelmällinen ja toimeen tarttuva
  • Vahva esteettinen silmä ja laaja tietotaito sisustamisesta
  • Hyvät verkostot laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi