KULLANKALLIS KOTI

Omakotitalon sisustussuunnitelma rakennusvaiheesta valmiiksi.
Lue lisää!
TUUNATTU TOIMISTO

Yrityksen toimitilan uudistuksen suunnittelu brändin mukaiseksi.
Lue lisää!
MUUT PALVELUT

Väri- ja tekstiilisuunnittelu, kiinto- ja irtokalusteet sekä stailaus.
Lue lisää!

 

 

 

 

 

 


Jokainen sisustussuunnitelmani lähtee asiakkaan tarpeiden ja toiveiden kartoittamisesta, sillä ne ovat koko suunnitteluprosessin perusta. Tilassa voi myös olla jo valmiina elementtejä, jotka halutaan säilyttää. Teen aina suunnitelmat asiakas edellä ja huomioin mahdolliset muutokset myös matkan varrella.

Miten suunnitteluprosessi etenee?

  1. Kartoitan tilanteesi ja mieleisesi tyylisuunnan. Keskustelemme myös budjetista, joka toimii pohjana suunnitteluvaiheessa.
  2. Teen sinulle tarjouksen sovitusta kokonaisuudesta.
  3. Esittelen tekemäni suunnitelmat ja teen tarvittavat muutokset toiveidesi pohjalta.
  4. Käymme vielä lopullisen suunnitelman eri elementit yhdessä läpi ja vastaan mahdollisiin kysymyksiisi.
  5. Sovittaessa olen mukana myös seuraamassa suunnitelman toteutusta ja varmistamassa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Miksi valita minut?

Olen ollut mukana useissa rakennusprojekteissa ja työskennellyt alan ammattilaisten kanssa, minkä vuoksi minulla on vahvan esteettisen osaamisen lisäksi myös paljon tietoa rakentamisesta ja siihen liittyvistä ratkaisuista. Käytössäni on myös laaja rakennusalan asiantuntijaverkosto, jota voin hyödyntää suunnittelun eri vaiheissa.

Voisi sanoa, että arkkitehti ja rakennusalan ammattilaiset luovat kodille kuoret, mutta vasta sisustuksen myötä talosta saadaan viihtyisä koti. Usein varsinkin rakennusprojekteissa ulkoasuun ja ilmeeseen vaikuttavia valintoja on niin paljon, että niissä menee helposti pää pyörälle, eikä lopputulos ole yhtenäinen. Kun sisustussuunnittelija on mukana projektin alusta lähtien, voit olla luottavaisin mielin, että tuleva kotisi on mietitty loppuun asti myös sisustuksen osalta.

Tarjoan rakennusprojektien sisustussuunnittelun lisäksi suunnittelua myös pienempiin tilakokonaisuuksiin, koteihin ja toimitiloihin. Olipa kaipaamasi sisustusapu siis pientä tai suurempaa, ota rohkeasti yhteyttä!

Mainokset