MUUT PALVELUT

PIENTÄ PINTAREMONTTIA

Pintamateriaalisuunnittelu:
Pintamateriaalien valinta aiheuttaa usein harmaita hiuksia, sillä vaihtoehtoja on rajattomasti, eikä oma osaaminen tai aika välttämättä aina riitä pohtimaan yhteensopivia vaihtoehtoja. Teen pintamateriaalien suunnitelmat asiakkaan toiveiden pohjalta, suunnitellen kattojen, lattioiden sekä seinien materiaalit ja värit. Voit tilata myös vain yhden osa-alueen suunnittelun, jolloin haen inspiraation tilassa jo olemassaolevista väreistä, kuoseista ja tekstuureista.

Värimaailman suunnittelu:
Värien kirjo on laaja ja samasta väristä voi löytyä tuhansia eri sävyjä. Harjaantunut sisustussilmä näkee heti mikä värimaailma ja tunnelma tilaan sopii. Teen kokonaisvaltaisia, esimerkiksi koko talon kattavia värisuunnitelmia, mutta asiakkaan tarpeen mukaan voimme keskittyä myös vaikkapa vain yhden huoneen tai seinäpinnan suunnitteluun.

Ota yhteyttä, mikäli kaipaat apua materiaalien ja värien viidakossa!


KALUSTEET KOHDILLEEN

Irtokalustesuunnittelu:
Harvoin tulee eteen sellaista kohdetta, jossa sisustaminen aloitetaan täysin puhtaalta pöydältä ilman mitään valmiita elementtejä. Useimmiten asiakkaalla onkin esimerkiksi huonekaluja, jotka hän haluaa säilyttää myös uudessa sisustuksessa. Tällöin sulautan vanhat elementit uuteen suunnitelmaan sopuisasti niin, että kokonaisuudesta tulee yhteensopiva ja tyylikäs. Suunnittelutyöni lähtee aina asiakkaan tarpeista ja toiveista.

Kiintokalusteiden suunnittelu:
Kiintokalusteiden valinta voi olla haastavaa, sillä niitä ei nimensä mukaisesti lähdetä kovin helposti vaihtamaan ilman isompaa remonttia. Teen selkeät suunnitelmat kiintokalusteista esimerkiksi wc- ja pesutiloihin, kodinhoitohuoneeseen, keittiöön sekä makuu- ja vaatehuoneisiin. Suunnitelmissa huomioin käytännöllisyyden, asukkaiden tilankäytön tarpeet sekä mieltymykset ulkoasun suhteen. Suunnitelmien lisäksi teen asiakkaan puolesta tarjouspyynnöt suunnitelman mukaisista kiintokalusteista kolmelle eri toimijalle.


VIIMEINEN SILAUS JA STAILAUS

Tekstiilisuunnittelu:
Tekstiileillä tuodaan tilaan lämpöä, tekstuuria ja tunnelmaa. Suunnittelen tilaan kuin tilaan asiakkaan toiveiden mukaan verhot, matot, sisustustyynyt ja muut sisustustekstiilit. Vaihtoehtoisesti voin suunnitella asiakkaan jo olemassaolevien kalusteiden kasvojenkohotuksen tekstiilien avulla (esim. uudelleenverhoilu).

Sisustuksen viimeistely:
Yksityiskohdilla on iso merkitys! Monesti tila jää vajaan näköiseksi ilman piensisustuksen viimeistelyä, minkä vuoksi mietinkin mielelläni tilaan sopivat koriste-esineet, peilit, kasvit ja muut sisustuksen kruunaavat elementit. Tällöin sisustuksesta tulee harmoninen ja viihtyisä.

Stailaus:
Mikäli haluat vain pientä piristystä sisustukseen ilman suurempia hankintoja tai remontteja, on valintasi stailauspalvelu. Hyödynnän stailauksessa asiakkaan olemassaolevia kalusteita ja sisustuselementtejä, joiden avulla luon tilaan päivitetyn ilmeen. Uudistettu tila helposti ja nopeasti!

Suunnittelupäivä, kesto 4 h

Oletko itse innostunut sisustamisesta, mutta kaipaisit kaveria, jonka kanssa pallotella ajatuksia? Pidän mielelläni kanssasi suunnittelupäivän, jossa valitsemme yhden tilan, jonka sisustamiseen kaipaisit vinkkejä. Lähden kanssasi kiertämään ja katsomaan eri vaihtoehtoja sisustukseen sekä kerron samalla omia näkemyksiä ja ajatuksia tilaan sopivista väreistä, materiaaleista ja tyylistä.

KONSULTOINTIKÄYNTI, kesto 2 h

Oletko itse tehnyt sisustukseen suunnitelmia, mutta kaipaat niihin vielä ammattilaisen mielipiteen? Tulen kotiisi kahden tunnin konsultointikäynnille antamaan suunnitelmiisi oman näkemykseni tai vaihtoehtoisesti pohtimaan erilaisia vaihtoehtoja. Käynti ei sisällä suunnittelutyötä eikä kirjallista materiaalia.

Kysy lisää!

Mainokset