Kullankallis Koti

Omakotitalon rakentaminen on monille yksi elämän suurimmista projekteista, joka haastaa usein myös parisuhteen ja perheen arjen. Minun tehtäväni on vähentää asiakkaan stressitaakkaa ison projektin aikana sekä tehdä sisustusvalinnoillani kodista tyylikäs, yhtenäinen ja asukkaidensa näköinen.

Sisustussuunnittelijan mukanaolo koko rakennusprojektin ajan varmistaa sen, että tilankäyttö, talon ilme ja rakennusvaiheessa tehtävät sisustusvalinnat sointuvat sulavasti kaikki yhteen, jolloin vältytään valmiin talon ristiriitaisilta ratkaisuilta. Toimin aina joustavasti yhteistyössä, arkkitehdin sekä rakennusalan ammattilaisten kanssa, jolloin kaikki ovat kartalla sovituista ratkaisuista.

Pakettiin sisältyy:

Tilasuunnittelu:
K
äydään yhdessä läpi talotoimittajan tai arkkitehdin tekemää pohjapiirustus- luonnosta ja varmistetaan, että se on järkevä ja vastaa asiakkaan tarpeita. Olen mielelläni mukana suunnittelupalavereissa alusta saakka, mikäli asiakas niin toivoo.

Talon ulkopuoli:
Käydään yhdessä läpi arkkitehdin tai talotoimittajan tekemän luonnoksen pohjalta talon ulkopuolen ilmettä ja sen eri vaihtoehtoja.

Pintamateriaalien suunnittelu:
Suunnitellaan kohteen seinien, lattioiden ja kattojen pintamateriaalit.

Kiintokalusteiden suunnittelu:
Valitaan sopivat kalusteet ja ratkaisut keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, eteiseen, vessaan ja makuuhuoneisiin.

Irtokalusteiden suunnittelu:
Uusien irtokalusteiden etsiminen ja yhteensovittaminen olemassaolevien kalusteiden kanssa.

Tekstiilisuunnittelu:
Valitaan kohteen tiloihin verhot, matot ja tyynyt.

Tarjouspyynnöt kiintokalusteista, irtokalusteista ja pintamateriaaleista.
Tarvittaessa voin suunnitella myös sisustuksen yksityiskohdat, kuten piensisustuksen.

Palvelukokonaisuus muotoutuu aina asiakkaan mukaan, minkä vuoksi teen myös tarvittaessa suppeampia omakotitalojen toimeksiantoja. Kysy lisää!

Esimerkkikohde: PROJEKTI VALOKAARI >>

Mainokset