Hanna K.

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, ja kuulemani mukaan olin jo 2-vuotiaana vasara kädessä lapsuudenkotini rakennustyömaalla. Uskon, että suurin vaikuttaja sisustus- ja rakennusintooni on ollut oma isäni: kirvesmiehen tyttärenä opin jo varhain tarkistamaan, että listat ovat ojennuksessa ja jiirit kunnossa.

Lapsuuden urahaaveet harvoin toteutuvat, ja työelämä veikin minut aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin, sisustamisen jäädessä pitkälti oman kodin seinien sisälle. Vuosien varrella olemme kirvesmies mieheni kanssa tehneet mm. rivitalon täysremontin sekä rakentaneet pari- ja omakotitalon. Työnjako toimii meillä loistavasti niin, että minä suunnittelen ja mies toteuttaa. Molemmat saavat tehdä sitä mistä nauttivat.

Markkinointimaailmassa tarvitaan hyvää visuaalista silmää, luovuutta ja organisointikykyä, joita kaikkia minulta löytyy. Nautin työstäni markkinoinnin parissa, mutta palo sisustusta kohtaan ei vain ole suostunut sammumaan. Äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi ja päätin ryhtyä rohkeasti tuumasta toimeen.

Näin syntyi DESIGN BY HANNA K.

Olen koulutukseltani liiketalouden tradenomi, ylempi AMK. Lisäksi minulla on käsi- ja taideteollisuusalan tutkinto sisustus- ja tilaopinnoista.

Mainokset