Modernin hirsitalon syyskuulumiset

Rakennustyöt etenevät modernin hirsitalon tontilla! Sähköjä on vedetty ja maalaustyöt aloitettu. On mahtavaa nähdä, kuinka suunnitelmat alkavat siirtyä paperilta konkreettisiksi asioiksi! Nyt kerron hieman, mitä hirsitalolla on viime päivityksen jälkeen tapahtunut.

Moderni hirsitalo edestäpäin: parvekkeille tullaan asentamaan upeat lasikaiteet, jotka mahdollistavat esteettömän maiseman suurista ikkunoista.

Sisällä on päästy jo maalaustöiden pariin. Osa seinistä on saanut pintaansa ensimmäisen kerroksen valkolakkaa.

Toisen kerroksen katto on saanut siistin valkoisen maalipinnan, ja valaistuspaikkojen sähköt on vedetty valmiiksi.

Toiseen kerroksen oleskelutilaan tulee kaunis mattapintainen musta takka.

Yksi modernin hirsitalon erikoisuuksista on se, että se rakennetaan listattomana. Näin saadaan tyylikkään pelkistetty ja moderni ilme. Puun eläessä on huomioitava painumavarat, minkä vuoksi hirsitalot yleensä listoitetaan. Listattomuus on vaatinut erityishuomiota rakennusvaiheessa, mutta lopputulos on ehdottomasti sen arvoinen.

Tähän rakentuu modernin hirsitalon keittiö. Ikkunattomalle seinälle tulee pitkä rivi keittiökaappeja, joiden lisäksi keittiöön tulee upea massiivinen saareke.

Hirsitalon toisessa kerroksessa sijaitsevat keittiö ja olohuone, jotka ovat yhtenäistä tilaa. Lähes koko seinän peittävät suuret ikkunat ovat yksi talon näyttävimmistä elementeistä.

Heti pääsisäänkäynnin viereen tulevat kauniin keveät portaat, joissa on lasikaide. Askelmat valmistetaan samasta materiaalista, kuin talon lattia. Tällä hetkellä kulku kerrosten välillä tapahtuu rakennustelineiden avulla.

Modernin hirsitalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat lastenhuoneet sekä kirjasto. Lastenhuoneet ovat valoisia ja niistä on kulku parvekkeelle. Molemmissa huoneissa on iso vaatehuone, johon kuvasta kulku vasemmalla olevasta oviaukosta.

Mordenissa hirsitalossa on paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten ensimmäisen kerroksen oleskelutilan kapea ikkuna. Oleskelutila tullaan sisustusvaiheessa rajaamaan eteisestä kauniilla lasiruudukkoikkunoilla.

Kellarikerroksessa sijaitsevat kuntosali, spa-osasto, kodinhoitohuone, arkieteinen ja varastotilat. Kellarikerroksessa on juuri tehty katon alaslaskut.

Spa-osaston suihkutilassa on kätevä syvennys pesuaineille.

Myös kodinhoitohuoneen rakennustyöt etenevät.

Kellarikerroksen kuntosalista on suuret ikkunat sekä liukuovi, josta pääsee suoraan uima-altaaseen, joka tulee pihan etuosaan. Kuvassa oikealla on myös ulko-ovimalli, joka taloon on valittu. Samanlainen ovi tulee ensimmäisen kerroksen pääoveksi.

Moderniin hirsitaloon tulee erillinen saunarakennus autokatoksen yhteyteen. Saunarakennuksen rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa.

Suurten ikkunoiden ansiosta valo tulvii moderniin hirsitaloon monesta suunnasta!

Oikein ihanaa isänpäivää! ❤

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Modernin hirsitalon syyskuulumiset

  1. designbyhannak sanoo:

    Hei Tarja! Kiitos kommentistasi ja mukava kuulla positiivista palautetta. Talossa pidetään yleinen näyttely 18.2., joten tervetuloa katsomaan lopullista toteutusta. Tapahtumasta tulee lisätietoa lähipäivinä blogiini sekä somekanaviini.

    Sisäseinät on maalattu Tikkurila, Paneeli-Ässä himmeä, sävy Lumi. Talossa on sekä hirsiseinää (runko) että hirsipaneelia (väliseinät). Hirsiseinä ehti tummua kesän aikana ennen kuin paneelit saatiin paikoilleen. Tämän vuoksi hirsiseiniä maalattiin kahteen kertaan ja hirsipaneelit kertaalleen. Näin päästiin mahdollisiman lähelle samaa sävyä, kun pohja oli eri värinen. Yst.terv. Hanna K.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s