DESIGN BY HANNA K. yhteistyöhön Suomen ostetuimman talomerkin kanssa

Toiminnantäyteiset pariviikkoa takanapäin. Ehkä huomasittekin, että olin Kiffelin vieraana live-lähetyksessä kuluneella viikolla. Videopätkä löytyy DESIGN BY HANNA K:n Facebook-sivulta, mikäli missasit sen. Keskustelimme Kiffelin Jennin kanssa lähetyksessä siitä, mitä kannattaa ottaa sisustuksessa huomioon siivouksen näkökulmasta.  Olen tutustunut Kiffeliin suunnitellessani heille uudet toimitilat Vaasan Kivihakaan. Aion esitellä tilat blogissakin kunhan ehdin kuvaamaan.

Mutta nyt otsikon aiheeseen. Olen todella otettu, nimittäin aloitan yhteistyön Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin kanssa. Autan Kastellin muuttovalmiin talon ostajia sisustusvalinnoissa Vaasan toimipisteessä yhteistyössä Kastelli-kauppias Mikael Bobergin kanssa.  Omakotitalon rakentamisessa on monta vaihetta ja valintaa, jotka asiakas joutuu tekemään. Ajatus on, että minä olen tukemassa asiakkaita näissä monesti kinkkisissäkin  valinnoissa. Lähden todella iloisin mielin mukaan yhteistyöhön. Nyt vaan kaikki talokaupoille Kastelliin.

kastellli_dbhk

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s