Kullankallis Koti, pientä pintaremonttia vai viimeinen silaus?

Nyt ensiesittelyssä DESIGN BY HANNA K:n palvelut.TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

KULLANKALLIS KOTI
Omakotitalon rakentaminen on monille yksi elämän suurimmista projekteista, joka haastaa usein myös parisuhteen ja perheen arjen. Minun tehtäväni on vähentää asiakkaan stressitaakkaa ison projektin aikana sekä tehdä sisustusvalinnoillani kodista tyylikäs, yhtenäinen ja asukkaidensa näköinen. Lue lisää>>

TUUNATTU TOIMISTO
Yritysten toimitiloja on monenlaisia ja suunnittelun laajuus riippuu asiakkaan toiveista, käytössä olevista resursseista sekä sisustettavan tilan koosta. Toimitilojen sisustussuunnitelman pohjana on kuitenkin aina yrityksen ilme: logo, värimaailma ja brändi. Lue lisää>>

PIENTÄ PINTAREMONTTIA
Pintamateriaalien valinta aiheuttaa usein harmaita hiuksia, sillä vaihtoehtoja on rajattomasti, eikä oma osaaminen tai aika välttämättä aina riitä pohtimaan yhteensopivia vaihtoehtoja. Myös värien kirjo on laaja ja samasta väristä voi löytyä tuhansia eri sävyjä. Harjaantunut sisustussilmä näkee heti mikä värimaailma ja tunnelma tilaan sopii. Lue lisää>>

KALUSTEET KOHDILLEEN
Useimmiten asiakkaalla on esimerkiksi huonekaluja, jotka hän haluaa säilyttää myös uudessa sisustuksessa. Tällöin sulautan vanhat elementit uuteen suunnitelmaan sopuisasti niin, että kokonaisuudesta tulee yhteensopiva ja tyylikäs. Teen selkeät suunnitelmat myös kiintokalusteista esimerkiksi wc- ja pesutiloihin, kodinhoitohuoneeseen, keittiöön sekä makuu- ja vaatehuoneisiin. Suunnitelmissa huomioin käytännöllisyyden, asukkaiden tilankäytön tarpeet sekä mieltymykset ulkoasun suhteen.Lue lisää>>

VIIMEINEN SILAUS, STAILAUS, SUUNNITTELUPÄIVÄ TAI KONSULTAATIOKÄYNTI
Suunnittelen tilaan kuin tilaan asiakkaan toiveiden mukaan verhot, matot, sisustustyynyt ja muut sisustustekstiilit. Yksityiskohdilla on iso merkitys! Monesti tila jää vajaan näköiseksi ilman piensisustuksen viimeistelyä, minkä vuoksi mietinkin mielelläni tilaan myös sopivat koriste-esineet, peilit, kasvit ja muut sisustuksen kruunaavat elementit.
Mikäli haluat vain pientä piristystä sisustukseen ilman suurempia hankintoja tai remontteja, on valintasi stailauspalvelu. Entä oletko itse innostunut sisustamisesta, mutta kaipaisit kaveria, jonka kanssa pallotella ajatuksia? Siin tapauksessa lähde kanssani viettämään suunnittelupäivää. Voin myös tulla kotiisi vahvistamaan omia näkemyksiäsi sisustusvalintoihisi liittyen. Lue lisää>>

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s