Uusi vuosi tuo muutoksia myös DESIGN BY HANNA K:lle

Vuoden 2017 ensimmäinen päivä. Uudenvuoden aatto  meni rauhallisissa merkeissä perheen parissa, kuten aikaisemmatkin vuodet. En tehnyt myöskään mitään uuden vuoden lupausta, kuten en ole aiemminkaan tehnyt. Itselläni on enemmän sellainen motto, että parempi kulkea kultaista keskitietä asiassa kuin asiassa, eikä lähteä sen suurempia lupailemaan. Tärkeämpää on tehdä vuoden jokaisena päivänä hyviä päätöksiä ja realistisia tavoitteita itselle.

DESIGN BY HANNA K. ottaa nyt seuraavan rohkean stepin eteenpäin. Olen pohtinut tätä vaihtoehtoa useita kertoja elämäni aikana, mutta tähän mennessä siihen ei ole ollut rohkeutta. Tämä blogi ja projektit, joista olen kirjoittanut täällä, ovat vieneet minua eteenpäin kohti tavoitettani. Luultavasti olen koko ajan alitajuisesti mennyt tätä kohti siitä lähtien, kun tutustuin yrittäjyyteen aiemmassa työpaikassani.

Opiskelujeni kautta minulle tarjoutui mahtava tilaisuus lähteä testaamaan omaa yritysideaani NY-yrittäjänä. Yrittäjyys kuuluu siis osaksi opintojani ja voin yhdistää blogini projektit,  yrittäjyyden sekä opiskelun. Voin toimia vuoden NY-yrittäjänä tai vaihtoehtoisesti tienata maksimissaan 10 000€.  NY-vuoden jälkeen tai 10 000€:n tienistien lähestyessä voin halutessani jatkaa toimintaa perustamalla  esimerkiksi toiminimen tai osakeyhtiön. Edessä on siis mielenkiintoinen vuosi, jossa yhdistän opiskelun, yrittäjyyden, sisustusprojektit ja bloggaamisen. Rohkeasti siis kohti uutta vuotta ja uusia haasteita!

Antoisaa uutta vuotta kaikille lukijoilleni!

rohkeasti-kohti-uusia-haasteita

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Uusi vuosi tuo muutoksia myös DESIGN BY HANNA K:lle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s