Kun unelmat alkavat toteutua…

Vihdoin voin paljastaa täällä blogissakin asian, jota olen pohtinut vakavasti keväästä lähtien tai oikeastaan olen unelmoinut tästä jo pikkutyttönä.  Nyt kun olen tätä asiaa pyöritellyt läheisteni ja ystävieni kanssa, niin lähes yksi toisensa perään on sanonut, että tuohan on ollut sun unelma jo pienenä. Olinpa tämän haaveen joskus kirjoittanut ystäväkirjaankin. En tiedä, olisiko tätä visiota syntynyt ilman meidän omaa rakasta pikkupippurityttöä ja äitiyslomaa. Uskon, että ei. Tämä on rohkea askel eteenpäin, mutta jos en tee sitä nyt, niin luultavasti en ikinä. Aloitan käsi- ja taideteollisuusalan sisustus ja tila opinnot Sedussa Ilmajoella. Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta.

Paljon olen pohtinut myös sitä, että menenkö tässä nyt elämässä ikään kuin taakse päin. Olenhan lähes valmis liiketoimintaosaamisen maisteri (tradenomi, Ylempi AMK) ja nyt menenkin ammattikouluun. Vaihtoehtona olisi ollut mennä myös yksityiseen kouluun, mutta se olisi maksanut n. 3000€.

Blogissani pääsette seuraamaan siis taas yhtä uutta projektia, nimeltään Hannan matka sisustussuunnittelijaksi. Aion kertoa, millaista opiskelu on ja miten pystyn yhdistämään sen meneillä oleviin projekteihin. Näette minut myös aidosti vasaran varressa, sillä opintoihin kuuluu tila-, valaistus- ja värisuunnittelun lisäksi ihan aitoja raksatöitä.

Aika näyttää minkä kortin tämä koulutus heittää eteeni tulevaisuudessa. Ainakaan ei tarvitse kiikkustuolissa harmitella, kun en tehnyt unelmani eteen mitään. Ja ainahan voin palata tehtäviin, joita olen aiemmin tehnyt tai yhdistää entisiä ja uusia töitä. Uskon, että tästä seuraa jotain hyvää, niin ainakin toivon.

Kannustankin kaikkia toteuttamaan unelmiaan!

img_3248

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s