Tunnelmallinen sisustusliike ja kahvila telakka-alueella

Rentoutumisesta ja hulinasta on tämä viikko tehty. Kotiuduimme torstaina viikon kylpylälomalta Turusta ja eihän sitä reissussakaan omaa harrastustaan halua unohtaa, vaan pitihän sitä käydä katsastamassa paikallinen sisustusliiketarjonta. Kävin kolmessa eri sisustusliikkeessä, joista yksi jäi erityisesti mieleen, ensinnäkin liikkeen omaleimaisen sijainnin vuoksi ja toisekseen erittäin lämminhenkisestä tunnelmasta. Kyseessä on sisustusliike Avelia, joka sijaitsee telakkarakennuksessa Ruissalossa. Kyllä, luit oikein, telakkarakennuksessa. Liike oli sisustettu kunnioittaen sen alkuperäistä käyttötarkoitusta, näkyviin oli jätetty paljon telakalle kuuluvia yksityiskohtia ja sisustustavaroiden esillepanossa oli hyödynnetty osittain telakan kalusteita ja tämä kaikki oli tehty tyylikkäästi. Ehkäpä saatte tunnelmasta kiinni alla olevia kuvia ihastellessa. Niin ja telakka on edelleen täydessä toiminnassa.

a169f-img_2995

Tunnelmallinen sisustusliike ja kahvila telakka-alueella

Tunnelmallinen sisustusliike ja kahvila telakka-alueella

Tunnelmallinen sisustusliike ja kahvila telakka-alueella

Tunnelmallinen sisustusliike ja kahvila telakka-alueella

Tunnelmallinen sisustusliike ja kahvila telakka-alueella

Tunnelmallinen sisustusliike ja kahvila telakka-alueella

Eihän tuollaisesta liikkeestä voi lähteä tyhjin käsin eikä myöskään tyhjin mahoin, eihän? 😉 Ostin tyylikkään paperipussin, johon laitoin Plantagenista ostamani peikonlehden. Tämä sopii mielestäni kivasti tummanharmaata seinää vasten. Mainitsinkin tuossa alussa, että tällä viikolla on ollut myös hulinaa ja se johtuu siitä, että meidän ihana prinsessa täytti tänään yksi vuotta ja täällä ollaan juhlittu neitiä. Ostinkin liikkeestä ison lasisen Madam Stolzin vaasin juhlapöytään, vaasiin laitoin valkoisia liljoja. Liikkeestä ei tarvinnut myöskään lähteä nälkäisenä, shoppailureissun kruunasi nimittäin pannari kermavaahdolla ja hillolla kera kahvin. Kuvassa kyseisiä herkkuja vasta odotellaan.

4dc73-img_2988

Tunnelmallinen sisustusliike ja kahvila telakka-alueella

Tunnelmallinen sisustusliike ja kahvila telakka-alueella

Tunnelmallinen sisustusliike ja kahvila telakka-alueella

Suosittelen käväisemään ko. liikkeessä, mikäli Turun seudulla liikutte. Nyt tää mamma rentoutuu juhlahumusta. Mukavaa tulevaa viikkoa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s