Sneak peak InMedin toimitilan sisustuksesta

Kerroin jokin aika sitten, että pääsin erittäin mielenkiintoiseen projektiin mukaan, nimittäin suunnittelemaan terveyspalveluita tuottavalle yritykselle nimeltään InMedi, uusia toimitiloja. Olenkin työskennellyt tämän projektin parissa tiiviisti viime ajat. Tiloja remontoidaan jo kovasti ja sisustus alkaa olla aikalailla selvillä. Tässä teille lukijoilleni pieni sneak peak tulevista suunnitelmista.

33b51-fiiliskuva_sisustus_inmedi

Lähtökohtana suunnittelussa toimii yrityksen logo, jossa on sinistä ja limenvihreää, värimaailma on pitkälti rakennettu näiden sävyjen ympärille. Yleisvärinä tilassa toimii vaaleanharmaa , jota tulee pääasiallisesti seiniin, lisäksi laminaattilattia on vaaleanharmaa. Erityinen elementti yrityksen odotusaulassa on rauhoittava merimaisema, joka sopii hyvin niin toimialaan kuin Vaasan saaristoonkin. Muutama tilan seinä maalataan limenvihreäksi ja tummanharmaata on pienissä yksityiskohdissa.

Yrityksellä on valmiina kalusteita edellisestä toimitilasta. Näitä hyödynnetään myös uusissa tiloissa, lisäksi olen etsinyt uusia kalusteita, jotka sopivat yhteen jo olemassa olevien kanssa. Kuvassa oleva tuoli on yksi näistä. Lisäksi vihreillä tekokasveilla piristetään tilan ilmettä. Yrityksen slogan ”Välitämme sinusta aidosti.”, tulee myös tilan seinälle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s